13
  • david146
    sziasztok vki be tudná irni a telepítő kódot?
  • Stickman14
    Szia!Nekem már nagyon régen megvan a szerkesztő,de kerestem neked egyet és szerintem próbáld meg ezt letölteni:
    http://www.download.com/Warcraft-III-The-Frozen-Throne-UMSWE-4-1-editor/3000-2113_4-10283019.html?tag=lst-0-1
    Ajánlom a videókészítéshez, hogy töltsd le ezt: www.download.com-on keress rá hogy Warcraft 3 Spider és töldtsd le a spider 1-et,2-őt,3-at és nézd meg a triggerjeit(tudni fogod majd, mi az)és tanulj belőle!Én anélkül nem tudnék videót csinálni a játékban.Egyébként nekem is lenne egy kérdésem azoktól akik szerkesztgetnek.A Frozen Throne-ban amikor a Lick King befagyott páncélja beszél vele látjátok a piros képet és hogy Arthas "szenved".Ki tudja mit kell beírni a következő meghatározásba?:Play Arthas's --- animation
  • Boldika
    Helló!
    Azt szeretném kérdezni, hogy a Warcraft Frozen Throne-hoz honnan lehet letölteni pályakészítő programot? Amire le lehet tenni fékat meg egységeket meg stb...
    Előre is kössz!
  • Lacifer007
    Figyelj Toriof add meg az e-mail cimedet és elküldöm hogy hol lehet!! Az enyém [email protected]... Erre a címre is írhatc... Az a biztos!!
  • Torlof
    honnan lehet letölteni?
  • Torlof
    szasztok
  • csari89
    Király játék, imádom!!
  • Prometheus
    Tud vki olyan boltot ahol a frozen-t még magyar nyelvű kiegészítő könyvvel lehet kapni ?
  • Multigyerek
    Bisztos drága. Sztem Tőltsd le. De nekem megvan és bnagyon kiiiiirrrrrrraaaaaaaa.
  • Lynx_TWL
    ja, csak a screenshotoknak semmi köze act2höz act3hoz, és a leírás is "kicsit" elnagyoltan írja el a témát, ráadásul olyan szögből aminek semmi jelentősége nem elsz a későbbiekben:)
  • Darth Sith
    nem rossz.