Dojcsák Dániel

Megjelent a FIFA Soccer 2004 játszható demója

Az Electronic Arts legújabb alkotásának, a hamarosan megjelenő FIFA 2004-nek egy játszható demójába kóstolhatunk bele egy négy perces meccs erejéig a Juventus és az AC Milan részvételével.

A focirajongók, akik az EA Sports legújabb üdvöskéjével rúgnák már a bőrt, igen szerencsésnek érezhetik magukat. Az EA Canada által kiadott demó letölthető oldalunkról, és egy négyperces rundót játszhatunk le az olasz csapatok közül vagy a Juventus vagy az AC Milan színeiben.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

Az évek óta megjelenő program ezévi változatában is számos újítás található. A grafikát tekintve a játék motor fejlesztésének köszönhetően kifinomultabb karaktermozgásokat, illetve új, a játékmenetet befolyásoló időjárási rendszert is kapunk. A játék lényegét tekintve pedig új szurkolói indulók, 500 licenc, 16 bajnokság, 350 csapat, és majd' 10 ezer játékos között kavaroghatunk.

A játék PC és PS2 változata támogatja a hálózati játékot, amit a helyi hálón kívűl az interneten keresztül is megvalósíthatunk. (Újdonság ez főleg a konzolos játékosok számára). A végleges verzióban a két csapattal együtt összesen 350 focicsapat bármelyikét választhatjuk a bajnokság megnyerésének eszközéül.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

A PC-s verziója a játéknak előreláthatóan október végén jelenik meg, Playstation, Playstation 2, Xbox, GameCube és Game Boy Advance változatok pedig november 4-től lesznek kaphatók.

A demó innen tölthető le.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • GyaxyBoy #8
    "Jók" a kép linkek! :D