Gyurkity Péter

Hibán nevetnek a High On Life játékosai

A komédiaként megjelent alkotás rajongói egy zavaró hibán is tudnak szórakozni.

Még augusztus folyamán számoltunk be arról, hogy igencsak őrületes lesz a High On Life, amely időközben meg is jelent a piacon. A játékot ugyan többen feleslegesen nyersnek, kissé nyugtalanítónak minősítették, ez azonban nem akadályozta meg a sikeres rajtot, most azonban egy zavaró hiba bukkant fel, ami meglehetősen sok tagot érint.

A Reddit oldalán jelentek meg az év vége felé a játékosok jelentései, amelyekből kiderült, hogy többen a Space Applebee’s éttermében rekedtek, onnan pedig nem is tudtak kikerülni. Első látásra meglehetősen idegesítőnek tűnhet a hiba, ez azonban a hosszabb videók mellett vidám reakciókra is okot adott, a rajongók egy része szerint ugyanis mindez tökéletesen passzol a komédiaként jellemzett játékhoz, amely a Justin Roiland által fémjelzett Squanch Games jóvoltából rajtolt el, még a tavalyi év második felében.

Az alkotásban folyton visszatérő, tulajdonképpen állandóan jelenlévő humor nem felel meg mindenki ízlésének, viszont az Xbox Game Pass platformján még így is elvitték a legsikeresebb külsős rajtnak járó címet, ezen pedig a fenti hiba sem fog igazán változtatni. Némi problémát jelent, hogy az étterem egyben automatikus mentési helyszínként funkcionál, emiatt pedig többen az újratöltést követően mindig visszakerülnek oda, a szükséges javítás pedig még várat magára. Egyesen megemlítik a PC-s Cheat Engine alkalmazását, ez ugyanis lehetővé teszi a koordináták módosítását, viszont a szoftver bevetése az online játékok esetében könnyen kitiltáshoz vezethet.

A játékosok egyelőre óvatosságra intik egymást, és abban reménykednek, hogy a fejlesztők a lehető leghamarabb elérhetővé teszik a foltozást.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!