Ötvös Tibor

Februári ajánló - jön a For Honor

Februárban számos sikeresnek tűnő cím érkezik majd, így lehetünk szamurájok, mesterlövészek, de még Lego-figurák is.

Minden további felvezetés nélkül lássuk is gyorsan, mit is kínálnak a kiadók az év egyik legjegesebb hónapjára. 9-én a Sony konzoljának tulajdonosai örülhetnek, hiszen érkezik a Nioh (PS4), mely a látottak és az eddig megjelent kritikák alapján sokkal több lesz, mint egy szamurájokkal telepakolt Dark Souls klón. Személy szerint nagyon kíváncsian várom, hogy a 2004 (!!) óta készülő játék megjelenésére mennyire érte meg várni. És ha már szamuráj, akkor érdemes megemlíteni a 14-én érkező For Honor-t (PC, X1, PS4) is, mely jóval szélesebb közönséget szólíthat meg és miután a béta-változatot kipróbáltam, azt kell mondjam, hogy megérte a várakozást.

Szintén ezen a napon érkezik a Sniper Elite 4 (PC, X1, PS4) is, mely a Rebellion akciósorozatának talán legjobb része lesz. Ez persze majd a premier után derül csak ki, de hogy a legszebb környezetet ez a fejezet kínálja, azt már most borítékolhatjuk. 24-én jön a Lego Worlds (X1, PS4), mely a sandbox irányba viszi el a meglepően sikeres sorozatot és feltehetően sokáig ez lesz az egyetlen olyan játék, melyben Gandalf és a Vissza a jövőbe kultikus DeLorean-je egy képernyőn szerepelhetnek. Kérdés persze, hogy ez mennyire jön be a rajongóknak.


28-án pedig megjelenik az év egyik legizgalmasabb RPG-je, a Torment: Tides of Numenera (PC, X1, PS4) is, mellyel az RPG rajongók szórakozhatnak majd kellemesen, feltehetően hosszú-hosszú órákat, napokat. És bár március 1-én jön, de mindenképpen érdemes már most megemlíteni a Horizon: Zero Dawn-t (PS4) is, mely az első negyedév leglátványosabb címének tűnik. Nem kapott megjelenési dátumot, de bizonyosan érkezik a The Walking Dead harmadik évadának új epizódja is.

Márciusban a már említett Horizon: Zero Dawn mellett nem is nagyon lesz miről beszélni, hiszen a Switch premierje elviszi majd a show-t és a figyelmet a többi platformról. Ez nagyon látszik a bejelentett premiereken is, hiszen csak a Strafe és a Dreamfall Chapters az, amiket érdemes megemlíteni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!