Ötvös Tibor

Januárban ismét nem erőlteti meg magát egy kiadó sem

Idén is lassan indul be a játékvilág és januárban mindössze egy, kipróbálásra talán érdemes alkotást kapunk mind PC-re mind pedig konzolokra.

A játékvilágban a január sosem a blockbusterektől és a zsúfoltságtól volt hangos és ez idén sem lesz másképpen. Bár ettől a hónaptól kezdve a PC-s megjelenések mellett a konzolos világra is kitekintünk, de még így is összesen kettő játékot tudunk megemlíteni, ráadásul azok is a hónap végén kerülnek ki a boltok polcaira. Az első a számomra elég nagy csalódást jelentő Resi­dent Evil 7: Biohazard, mely január 24-én jelenik meg PC-re és Xbox One-ra.

Az eddig látott jelenetek és a kipróbálható változat alapján azt kell mondanom, hogy ismét nagyon merészet húzott a Capcom. Ez már nem jött be a Resident Evil 6 és az Umbrella Corps esetében sem, szóval nagyon kétséges, hogy egy Amnesia klónnak is tekinthető fejezet mennyire nyeri majd meg a rajongókat. A PS4 játékosok bizonyára jobban szórakoznak majd a PSVR rendszernek köszönhetően, de nekik még várni kell a premierre.


Január 20-án érkezik a Dragon Quest VIII: Journey of the Cursed King Nintendo 3DS-re, mely a korábbi PS2.es változat remakeje lesz. Szerencsére a kis gép erősebb, mint a Sony konzolja volt, így jelentősen kibővül a tartalom: kapunk új küldetéseket, az átvezető jelenetekben megszólalnak a karakterek és még kapunk egy alternatív befejezést is. Nagyjából ennyiben ki is merült 2017 első hónapja, de szerencsére februárban már beindul a gépezet, hiszen olyan programok érkeznek, mint a Sniper Elite 4 vagy a For Honor. Ám mi a legjobban azt várjuk, elmerülhessünk a Torment: Tides of Numenera világában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Bandicoot #9
    Neked.
    Nem véletlenül pozitív a fogadtatása a demo után is.
  • ugh #8
    Attol hogy aaa kategorias horror meg siman szar....
  • ugh #7
    Hat ja.
    5 ev alatt kijott vagy 5 ertekelheto valami, aaa-ban.
  • ugh #6
    Januarban?
    Baratom 5 eve nem nagyon erolteti meg magat egyik se.
    Kopipaszte ami meg nem az (fallout 4 dishonored) meg bugos mint a picsa es felig keszen jon ki.
    Ugy tunik barki vert hugyozna?
  • Bandicoot #5
    Kingdom hearts
    Tales of bersera
    Gravity Rush 2
    Yakuza 0
    RE7

    De ja nem erőltetik meg magukat. Főleg a RE7 a csalódás aminek abszolút pozitív a visszhangja a demó is ütött és végre nem egy bárgyú akciójáték mint az utóbbi részek hanem AAA kategóriás horror....Az meg hogy koppintás hagyjuk márt ezt a fals dumát ennyi erővel minden játék manapság csak egy koppintás...
    El kéne felejteni az SG-n a játékszakértést mert teljesen nyilvánvaló a cikkekből hogy ningamer alibihalandzsa az összes....
  • Voltan #4
    Sajnos egyetértek...
  • Kisssssss #3
    akkora dömping volt hogy alig tudom összeszámolni egy kezemen az értékelhető játékokat... hagyjuk már.
  • lammaer #2
    Jaja, lassan már ott vagyok hogy már azokra a játékokra sincs idő amik legálisan megvannak (mindenféle bundléból meg nagyon akcióból), ami még mindig csak töredéke a teljes felhozatalnak (mert nem szoktam rá mégh a 0day fulláras vásárlásokra :) )
  • Lapajka #1
    Olyan dömping volt tavaly hogy nem is baj...