Ötvös Tibor

Játékosoknak berendezett hotel nyílt Amszterdamban


Ha megszállott játékosként Amszterdamban jár valaki, nem kell sokat töprengenie, hol szálljon meg.

Furcsának tűnik, de meglepő, hogy eddig senkinek nem jutott eszébe egy kimondottan a játékosoknak szánt hotel megnyitása. Pedig van már kutyaszálló és kimondottan a szexet a központba helyező hotel és most végre a játékosok is megkapták a saját kis szállójukat. Amszterdamban eddig is akadt elég látnivaló és most már a megfáradt gamer-ek The Arcade Hotelben találhatnak nyugalmat. Az épületben minden szobában van egy retro-konzol (NES, SNES, Megadrive I-II és szinte minden) és külön költség nélkül kapunk számos játékot is.

A lobbiba belépve pedig automatikusan kapunk egy zsebkonzolt, mellyel már vethetjük is be magunkat az éppen az épületben zajló multis harcok egyikébe. Ha pedig valaki szeretne kicsit olvasgatni, annak egy külön képregény-könyvtár áll a rendelkezésére, melyben a nagyobb kiadók (Marvel, DC, Dark Horse) klasszikus füzetei mellett a kisebb cégek is képviseltetik magukat.





A nyitási ünnepségre egyébként a múlt héten került sor, ahol természetesen a különböző játékbajnokságok mellett ivóbajnokságot is rendeztek illetve a különböző utcai sütödék is helyet kaptak, hogy megmutassák saját portékájukat. De vissza a játékokra. A hotel vezetése hamarosan bővíti is a szobák számát és így már 36-ról 45-re emelkedik a szobák száma. A konzolok között pedig nem lesznek ott a manapság divatos, új generációs gépek.

De ez nem is nagy gond, hiszen így legalább a fiatalabbak is megismerhetik az olyan kultikus gépeket, mint az Atari 2600 vagy a Sega MegaDrive II. Mindenesetre aki arra jár és meg is száll a hotelben írja meg a fórumban, hogy milyen élményekkel távozott. Hadd irigykedjünk kicsit.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cylonflatus #1
    "A konzolok között pedig nem lesznek ott a manapság divatos, új generációs gépek." Ahhoz képest ott figyel az asztalon egy xbox kontroller...