Ötvös Tibor

Transformers: Devastation - Autobotok! Bevetés!

A Platinums Games a jelek szerint ismét egy remek akciót kínál a rajongóinak a Transformers: Devastation képében.

Mikor az idei E3-on a Platinum Games bejelentette a Transformers: Devastation címet kapott játékát, mindenki azt gondolta, hogy végre egy igazán remek kis akciójátékot kapunk az alakváltó robotok főszereplésével. Azonban akadtak, akik aggodalmukat fejezték ki a fejlesztők miatt, hiszen amíg a Bayonetta 2 ismét egy vérbeli akció lett, addig licenszelt The Legend of Korra már közel sem sikerült ilyen jól.

Azt el kell ismerni, hogy a Platinum Games nagyon ért a látványos és gyors akciókhoz és ez szerencsére a Transformers: Devastation-ben sem lesz hiány ezekből. A játék nagyon könnyen irányítható és akár a kezdők is jól elboldogulnak vele. Az alakváltás lehetősége természetesen elérhető lesz és számos kombóba bele is fűzhetjük eme képességünket. A harcrendszer egyébként a God of War-ra hasonlít a legjobban, pont ugyanolyan sima és folyamatos az animáció és élvezetes a harc.



A bemutatott változatban a címben is szereplő és a második Transformers filmben is látott hatalmas Álca, a több részből álló Devastator is szerepelt, és rögtön képet kaphattunk arról, hogy ellene cseppet sem lesz könnyű dolgunk. Az Álca ugyanis szinte sebezhetetlen, a könnyű fokozaton is a megfelelő időpontot kivárva tudjuk támadni a fejét, nehezebb szinten pedig nagyon pontosan kell időzíteni a támadásainkat.

Szerencsére minden Autobot kapott egy-egy egyedi szupertámadást, mely azért sokat segíthet. Űrdongó gránátesőt bocsát az ellenfelére, míg Optimus fővezér a vontatóját használva visz be igen kemény sebzéseket. Ráadásul a távolságio fegyverek is fontos szerepet kapnak és így valóban, a filmben illetve a képregényekben látott csatákat tudhatjuk le a Platinum Games alkotásában. Amit még mindenképpen ki kell emelni az a grafika. A Devastation remekül fest, a "rajzfilmes" környezet nagyon jól adja vissza gyerekkorunk Transformers-történeteit.

A Transformers: Devastation megjelenésére szerencsére nem kell sokat várni, hiszen október 6-tól már minden rajongó magához szólíthatja a címet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sir Cryalot #14
    Nem tudom hogy nevetségesebb vagy szánalmasabb a tény hogy még ebben a topikban is bőven akadnak olyanok akik már annyira begőzöltek hogy véletlenül sem elég nekik a vérremenő püfölés meg a tonnaszámra elfogyasztott akciójátékok végeláthatatlan sora,

    de még a gyerekek játékára is rávetemednének ha ilyen meg olyan lenne.

    ...és "lo and behold" erre még idejön egy ilyen SJW palánta is fintorogni melléjük.

    cateran, láttuk a művedet a másik topikban ....
  • Sir Cryalot #13
    meme-knek milyen értelme szokott lenni ?

    -én kérek elnézést a tájékozatlanságodért, gondolom neked is elég hollywoodi amerika a hétköznapi helyett, meg amit elédraknak belőle.
  • Sir Cryalot #12
    OCD-d van hogy nyilvántartást vezetsz mások kommentjeiről ?
  • cateran #11
    Hat nem is art, ha bocsanatot kersz, mert mar orvosi eset vagy a dudebro, kiddybro, akarmilyen bro kommentjeiddel...Elsore meg elment, de azota eltelt par het es 100 kommentedbol talan 1-ben nem forultak elo ezek a szavak...Lathatoan az agyadra ment 1 olyan dolog, aminek semmi ertelme az egadta vilagon
  • Zombee #10
    Nem a licenccel van a baj. Nézz játékmenet videókat, borzalmasak!
  • zola2000 #9
    Tényleg nem jó játék?

    Na igen, a zseniális bayonettával a platinum games beírta magát a gamertörténelembe, aztán elvileg kevesen vették, a második rész csak a nintendo pénzén készülhetett el, ezért wiiu exkluzív lett, elvileg azt is egekbe magasztalta a sajtó (wiiu híján nem játszottam vele) , aztán ... most csak ilyen kisköltségvetésű lisencelt izéket csinálnak, kár értük.
  • Sir Cryalot #8
    Rímelősre:


    Zombee-nál az lenne a döbbenet, ha nem egocentrikus volna a röffenet
    Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2015.09.23. 12:34:14
  • Zombee #7
    Fogyatékosra futja?
  • Sir Cryalot #6
    -bocs hogy nekem nem futja olyan "értelmes" egocentrikus hozzáröffenésekre mint a tiéd.
  • Zombee #5
    Ennek sincs sok értelme. Leginkább semmi.