14
-
Sir Cryalot #14 Nem tudom hogy nevetségesebb vagy szánalmasabb a tény hogy még ebben a topikban is bőven akadnak olyanok akik már annyira begőzöltek hogy véletlenül sem elég nekik a vérremenő püfölés meg a tonnaszámra elfogyasztott akciójátékok végeláthatatlan sora,
de még a gyerekek játékára is rávetemednének ha ilyen meg olyan lenne.
...és "lo and behold" erre még idejön egy ilyen SJW palánta is fintorogni melléjük.
cateran, láttuk a művedet a másik topikban .... -
Sir Cryalot #13 meme-knek milyen értelme szokott lenni ?
-én kérek elnézést a tájékozatlanságodért, gondolom neked is elég hollywoodi amerika a hétköznapi helyett, meg amit elédraknak belőle.
-
Sir Cryalot #12 OCD-d van hogy nyilvántartást vezetsz mások kommentjeiről ?
-
cateran #11 Hat nem is art, ha bocsanatot kersz, mert mar orvosi eset vagy a dudebro, kiddybro, akarmilyen bro kommentjeiddel...Elsore meg elment, de azota eltelt par het es 100 kommentedbol talan 1-ben nem forultak elo ezek a szavak...Lathatoan az agyadra ment 1 olyan dolog, aminek semmi ertelme az egadta vilagon -
#10 Nem a licenccel van a baj. Nézz játékmenet videókat, borzalmasak! -
#9 Tényleg nem jó játék?
Na igen, a zseniális bayonettával a platinum games beírta magát a gamertörténelembe, aztán elvileg kevesen vették, a második rész csak a nintendo pénzén készülhetett el, ezért wiiu exkluzív lett, elvileg azt is egekbe magasztalta a sajtó (wiiu híján nem játszottam vele) , aztán ... most csak ilyen kisköltségvetésű lisencelt izéket csinálnak, kár értük. -
Sir Cryalot #8 Rímelősre:
Zombee-nál az lenne a döbbenet, ha nem egocentrikus volna a röffenet
Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2015.09.23. 12:34:14 -
#7 Fogyatékosra futja? -
Sir Cryalot #6 -bocs hogy nekem nem futja olyan "értelmes" egocentrikus hozzáröffenésekre mint a tiéd. -
#5 Ennek sincs sok értelme. Leginkább semmi. -
Szefmester #4 Még a DBZ játékok is jobbak...
Majd leestem a székről mikor megláttam hogy kombó közben átváltozik a levegőben, és kipörögnek a kerekei... a levegőben.... Ez a játék csapnivalóan pocsék játékmenettel fog rendelkezni. -
Sir Cryalot #3 ezt olyan techbrok fejlesztik akik lelkükben még mindig kiddybro-k és látják hogy a dudebro-k stresszhormonfüggősége káros, és jót akarnak a kiddybroknak . -
#2 Videók alapján ez nagyon béna játék lesz. A közelharc nagyon bénán néz ki, az egészből süt az a tipikus japán gagyi, mint egy Dragon Ball robotokkal. A War for Cybertron játékmenete kellene ezzel a grafikával. -
Szefmester #1 Ezzel a grafikai stílussal miért nem lehetne egy akció kalandjátékot alkotni? A régi TF rajongók megőrülnének egy olyanért. Az új TF rajongói persze legagyiznák, de szerintem sikeres lenne.