Ötvös Tibor

Íme az új Assassin's Creed

Idő előtt lepleződött le a 2015-ös Assassin's Creed, mely a viktoriánus korabeli Londonban játszódik és a Victory alcímet kapja.

Azt hiszem mostanra nyugodtan kijelenthetjük, hogy a Kotaku rendelkezik a legjobb Ubisoft-os kapcsolatrendszerrel, hiszen az idei két Assassin's Creed alkotásról is náluk jelentek meg az elsőre csak pletykának tűnő értesülések, melyekről később kiderültek, hogy bizony a valóságot írták meg. Most pedig, alig pár héttel a Unity premierje után már le is lepleződött a 2015-ben érkező rész is.

Az Assassin's Creed: Victory feltehetően csak munkacím hiszen a Unity és a Rogue is álnéven futottak eleinte. Az értesülések szerint a csak PC-re, PS4-re és Xbox One-ra jövő ősszel megjelenő epizód a viktoriánus kori Londonba vezet minket, a fejlesztést pedig a Ubisoft Quebec végzi. A csapat már pár éve dolgozik a projekten és a látottak alapján ez főként a grafikában nyilvánul majd meg.

Klikk ide! Klikk ide!

Klikk ide! Klikk ide!

Maga a játékmenet ugyanis csak pár ponton változik az elődökhöz képest. Újdonság lesz, hogy a tömegben már úgy is elvegyülhetünk illetve eltűnhetünk üldözőink elől, ha kalapot veszünk fel (persze ha előtte nem volt rajtunk). A másik újdonság, hogy a Victoryban a különböző járművek tetején is harcolhatunk, így elég látványos küzdelmeket bonyolíthatunk le például egy "száguldó" autón.

Szerinted a Victory...
  • jó korszakot választott
  • egy melléfogás lesz
  • ... kit érdekel?
A harmadik újdonság, hogy jelen pillanatban még névtelen hősünk kap egy, a Batman: Arkham-sorozatban látott szigonyhoz hasonló szerkezetet, mellyel gyorsabban haladhatunk majd az épületeken és azokon belül is. A Kotaku egyébként állításuk szerint rendelkezik egy 7 perces gameplay-videóval és a képek is ezekből származnak... az még kérdés, hogy ez fel kerül a netre vagy sem.

Az, hogy az Assassin's Creed: Victory nem csupán pletyka jól mutatja a Ubisoft reakciója, akik mélységes csalódottságukat fejezték ki a kiszivárgás miatt. Eredeti terveik szerint később leplezték volna le a projektet, ám most át kell ütemezni az eredeti menetrendet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • SirBubu #9
    ezt komolyan mondom, nem hiszem el.

    meg se jelenik az egyik rész, már tolják a másikat

    biztos ennyire jó ez az AC?
  • zsebninja #8
    Nem csinálnak, már csináltak. Már 3 éve sz*r az Assassin's Creed, és azért az első rész sem volt valami nagy szám (bár szép volt, ez kétségtelen). Azaz már több részre lehet azt mondani, hogy rossz volt, mint amennyi jó volt. A sztorik sablonosak, a játékok bugosak, a küldetések primitívek. Egy tökéletesnek ígérkező saga lassú és módszeres kinyírása. A reklámban ígért élmény fényévekre van a valóságtól. Fényévekre.



    Nem arról van szó, mint a hamburgernél, ahol a valóságban laposabb és kisebb a hamburger, hanem olyan, mintha valójában csak a mekis zacskót kapnád meg.

    A Prince of persia sagánál is volt vergődése az UBInak a vége felé, de azok legalább játszhatók voltak, még ha gyengék is.
    Utoljára szerkesztette: zsebninja, 2014.12.05. 18:51:54
  • Lapajka #7
    Ez így már rétestészta sajnos... a mennyiség, a minőség rovására megy... kár érte... (az Unity is egy katasztrofális bughegy lett, pedig jó és szép játék lenne, ha nem adnák ki bizniszből kb félkészen, kiteszteletlenül - továbbá AMD ellenes szabotázs és csalás, lényegében bűncselekmény amit elkövet az Ubisoft és az Nvidia kartellezve!!!)... utólag már hiába a sok patch, meg a vígasztaló ajándék,. mindegy mennyi lett belőle eladva, ez már most kijelenthető: az Unity bukás..! Nos ha ezen a csapáson halad tovább az Ubisoft, borítékolható, hogy az Assassins Creed saga, eltűnik a süllyesztőben... én szóltam... ;)
  • Gauge #6
    Kell a pénz a következő hadjáratra:) (Erik, a vikingből..)
  • Xaradruf #5
    Mindenhol olvasom, hogy miért adják ki ilyen gyorsan a játékokat. Én is jobban örülnék neki, ha jobban fókuszálnának az egyes részekre. De ne felejtsétek el, hogy a játékokat külön fejlesztő csapatok csinálják, akik bár az Ubisoft utasításait követik és az Ubi nevét viselik, de a világ külön pontjain elhelyezkedő viszonylag nagy függetlenséggel rendelkező fejlesztőgárdák. A Unity-n is 4 évet dolgoztak összesen és a Victory-n is már 4 éve dolgoznak. Nem ott keresendő a hiba, hogy nem szánnak rá elég időt. Vagy a fejlesztőcsapatok nincsenek ellátva kellő forrással, vagy a kiadói utasítások nem jók. De 4 év egy játékra elég kellene, hogy legyen.
  • Voltan #4
    Könyörgöm, mi a fenének még egy új rész ilyen gyorsan? Tényleg kóllofgyutit csinálnak ebből a sorozatból, pedig valaha nagyon jó volt.

    Egy biztos, én ezt passzolom.
  • Ender Wiggin #3
    na, nemsokára elérjük napjainkat. remélem, akkor végre abbahagyják ezt a kifulladt szart.
  • szasko #2
    Tenchu érzés?
    Akkor ez archiválva lesz! :-D
  • Palinko #1
    Magyarországon állítólag Assassin's Creed Orban Victory néven jön majd.