Berta Sándor

Multifunkciós hibrid az Unu táblagép

A Sunflex cég egy olyan kombinált készüléket dob piacra, amely egyaránt használható táblagépként, okostévéként és vezeték nélküli vezérlőjének köszönhetően játékkonzolként is.

Az Uni nevű termék várhatóan szeptember végén jelenik meg és két változatban lesz elérhető. Az alapverzió a Media Edition nevet kapta és a 7 hüvelykes tábla mellett a csomag része egy dokkolóegység, aminek a segítségével feltölthető a tábla PC, illetve összeköthető a televízióval és az Airmouse nevű eszköz, amelynek segítségével a tábla távvezérelhető. Az Airmouse hátoldalán billentyűzet is van. A második, bővített változat neve Gaming Edition. A csomag része a tábla mellett a dokkolóegység és a Bluetooth-kapcsolaton keresztül működő vezeték nélküli vezérlő. Mind két csomag esetében a felhasználók hozzáférhetnek a Google Play Store kínálatában szereplő alkalmazásokhoz.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk a képekre a nagyobb változathoz

Az Unu 7 hüvelykes kijelzőt kapott, a felbontása 1280 x 800 képpont. A videók és fényképek rögzítéséhez a hátoldali 5 megapixeles, míg a videokonferencia-beszélgetésekhez az előoldali 2 megapixeles kamera használható. A készülék fő egysége a Rockchip RK3188 típusú négymagos processzor. Az egy gigabájt RAM mellett található még 8 gigabájt flashmemória, MicroSD-bővítőhely, amely legfeljebb 64 gigabájtos memóriakártyát fogad, van HDMI-kimenet, míg az operációs rendszer az Android 4.2. A Sunflex egy olyan saját kezelőfelületet fejlesztett ki a táblához, amelynek segítségével az akár a televíziót használva is kényelmesen vezérelhető.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Az Unu szeptember 30-tól kerül a boltokba, a Media Edition bevezető ára 200 euró, míg a Gaming Editioné 230 euró lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)