Alex

Windowsos táblagépet jelentett be a Toshiba

A szokatlanul méretes, 11,6 colos táblagépet az üzleti felhasználók igényeit figyelembe véve készítették. ezért a masszív házba nagykapacitású SSD-t raktak.

A Toshiba bemutatta a Windows 8 Pro operációs rendszert futtató, új WT310 táblagépét. "Az elmúlt időszakban azt tapasztaljuk, hogy az üzletemberek is egyre gyakrabban használnak táblagépet, így az ezekkel szemben támasztott elvárásaik is nőttek” - mondta Matt McDowell, a Toshiba Europe marketing igazgatója. A Windows 8 Pro operációs rendszert futtató készüléket elsősorban irodai feladatok ellátására ajánlja a cég közleménye. A digitalizáló toll segítségével kézzel is jegyzetelhetünk rajta például tárgyalásokon, a kézírás-felismerő funkció pedig abban segít, hogy azokat szerkeszthető dokumentumokká alakíthassuk.


Toshiba WT310

A tabletet intenzív, mindennapos használatra tervezték, masszív burkolat védi a tárolt adatokat egy véletlen leesés, ütődés, vagy akár erős nyomás esetén is. 29,5 cm-es (11,6") átlójú Full HD felbontású, tízujjas érintőképernyőt szereltek bele, melynek képét vezeték nélkül rakhatjuk ki egy arra alkalmas projektorra. Az íróasztalnál egy külön megvásárolható, számos további csatlakozóval rendelkező dokkoló teszi könnyebbé a munkát. Mindezeken túl az eszközt számos biztonsági és adatkezelési funkcióval is ellátták. Az Intel Anti-Theft megoldása a jogosulatlan használat kockázatát csökkenti, a Trusted Platform Module (TPM) pedig a helyben tárolt, kritikus adatokat védi. A vállalat informatikai osztályának szakemberei távolról ellenőrizhetik a működését, szükség esetén azon karbantartást, frissítést vagy javítást végezhetnek.

Más hordozható eszközökhöz Bluetooth 4.0-gyel csatlakozhat, a világháló elérését Wi-Fi, illetve HSPA+/LTE szélessávú mobilinternet modul biztosítja vásárolt konfigurációtól függően. Van még rajta USB 3.0 és micro HDMI port, az SD kártyaolvasó pedig a tárkapacitás bővítését teszi lehetővé. A külön megvásárolható dokkolón további USB, HDMI és gigabit LAN portok találhatók.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!