MTI

Lehalt a Szerencsejáték Zrt. honlapja

A Szerencsejáték Zrt. információs honlapja átmeneti technikai hiba miatt korlátozottan hozzáférhető, az online fogadási oldal azonban zavartalanul elérhető a bet.szerencsejatek.hu címen.

Tulik Ágnes, a társaság szóvivője elmondta: a vállalati oldal nem elérhető, de a fogadás ettől függetlenül tökéletesen működik a bet.szerencsejatek.hu-n. Az informatikusok dolgoznak a probléma megoldásán. Azt, hogy mikor áll helyre a működés, egyelőre nem tudják, a szolgáltatónál adódtak problémák. A főoldalon általános információk, részvételi szabályzatok és a nyereményközlés található, de ezt elérhetővé teszik máshol - tette hozzá.

Az Index.hu számolt be szombat délután arról, hogy legalább négy órája nem töltenek be a Szerencsejáték Zrt. weboldai. Nem lehet megnyitni a szerencsejatek.hu-t, de hosszú várakozás után hibaüzenetet dob a tippmix.hu, a lotto.hu, az otoslotto.hu és a hatoslotto.hu is. A hírportál szerint nem ez az első eset, hogy problémák vannak a szerencsejatek.hu-val: 2006-ban egy azóta is ismeretlen hekker olyan kódot helyezett el az oldalon, amellyel minden egyes látogató, tudtán kívül, egy Google-hirdetésre kattintott – jelentős hasznot hozva ezzel a támadónak. Bár elvileg a hekker könnyedén beazonosítható lett volna, kilétére azóta sem derült fény.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!