Napi Online

Lecsaptak a legnagyobb pókeroldalakra

Az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) lekapcsolta a három legnagyobb amerikai internetes pókeroldalt − a PokerStars-t, a Full Tilt Pokert és az Absolute Pokert − és tizenegy vezető beosztású munkatársukat őrizetbe vette.

A manhattani kerületi bíróságra beadott vádirat szerint az oldalak megsértették az amerikai szerencsejáték-törvényeket, vezetőik pedig banki csalással mosták tisztára illegális profitjukat. A kiszivárgott hírek szerint a hatóságok 3 milliárd dollárt követelnek vissza az oldalakat üzemeltető cégektől − amelyeket egyébként Írországban, Costa Ricán és a Man-szigeten jegyeztek be tulajdonosaik.

Az amerikai szerencsejáték-törvényeket öt éve jelentősen szigorították, ezért a legnagyobb globális pókeroldal, a PartyPoker ki is vonult az országból; a megmaradt amerikai pókeroldalak azonban úgy érveltek, hogy a pókerhez nagy tudás kell, ezért nem számít szerencsejátéknak. A 8-10 millió amerikai online pókeres azonban retteghet, hiszen a hatósági akció után veszélybe került a netes számláikon tartott pénzük.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • M0RN1NGST4R #6
    te se sűrűn csináltál mást pókerezésen kívül az életedben...
  • Narxis #5
    Ejnye.
  • plu604 #4
    te se sűrűn pókereztél még komolyan.
    ha nem értesz hozzá, miért szólsz bele? pókeres idézettel fogok jönni: kibicnek kuss a neve.
  • Dömsödi #3
    Én meg a részegeket utálom, mégse mondom hogy zárják be a kocsmákat...
  • slickboy #2
    Kevés dolgot utálok jobban a pókernél. Pontosabban az utóbbi években kialakult kultuszt ami körbeveszi. Vetekszik a online devizakereskedéssel, forexszel. Gusztustalan, hogy ilyen "pókerbajnokoknak" van manapság respektje, ez számít sikeresnek, mintha valami nagy dolgot tettek volna le az asztalra. Bár a könnyű, gyors meggazdagodás ígérete mindig vonzóvá és divatossá tesz bármit.
  • Tetsuo #1
    LOL big sck.