SG.hu

40. születésnapját ünnepli az SAP

40 évvel ezelőtt alapították az SAP-t, mára a világ egyik legnagyobb üzleti szoftvercégét. Az egykor Németországban létrejött, 5 alapító jegyezte vállalat rendszerei a világ üzleti folyamatainak 2/3-át érintik.

Hasso Plattner, az alapítók egyike, és az SAP Felügyelő Bizottságának elnöke az évforduló kapcsán úgy fogalmazott, az 1972-es indulásnál az volt a víziójuk, hogy valós idejű rálátást biztosító szoftvereket fejlesszenek ki, szoros együttműködésben az első ügyfeleikkel. "Az innováció az SAP számára folyamatos. Szellemi megújulásunkat olyan úttörő technológiák jelzik, mint a HANA platform a következő generációs szoftverek számára"-mondta.

Az SAP fejlődése egy példa az innovációra, és a folyamatos növekedésre. Az 5 német mérnök célja, mely meghatározta az üzleti informatika fejlődését, az volt, hogy standard szoftverekkel tegyék jobbá, hatékonyabbá a vállalatok működését. Az IT-cég tavaly érte el 183 000-es ügyfélszámát, egyben fennállásának eddigi legeredményesebb évét. A 2012 egészében végigvonuló ünneplés fontos állomását jelzi a székhelyhez közeli, mannheimi operában április végén megrendezendő ünnepi előadás, a világhírű tenor, Rolando Villazón, és az SAP szimfonikus zenekarának koprodukciója. A koncert bevételét jótékony célra ajánlották fel.

A vállalat 40 éves történetét bemutató webmagazin megtekinthető itt: http://en.sap-milestones.com

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!