SG.hu

SAP konferencia kezdődött Tihanyban

Több mint 700 fő részvételével elkezdődött az SAP World Tour nemzetközi konferenciasorozat hazai rendezvénye, Tihanyban.

Az SAP több mint 70 állomást érintő nemzetközi rendezvénysorozata a "Run better" mottója köré épül fel, melynek során döntéshozóknak, szakértőknek mutatja be a nemzetközi szoftvercég, hogyan lehet a működési hatékonyságot növelni informatika eszközök segítségével. A cég közleménye szerint a két és félnapos fórum a legnagyobb, és az egyik legrangosabb üzleti-informatikai eseménynek számít Magyarországon. A látogatók megismerhetik, miként növelhetik vállalatuk hatékonyságát, és milyen újdonságokat kínál számukra az informatika világa.

A szakmai programok fókuszában az üzleti intelligencia, a mobileszközök használata vállalati környezetben, és a memória-alapú számítástechnika található. Az SAP ökoszisztéma tagjai (a szoftvercég munkatársai, ügyfelek, partnerek) emellett bemutatják a legjobb iparági gyakorlatokat, és a nemzetközi trendeket.

A közel 100 előadást kínáló rendezvényt továbbá szabadidős programok, szakmai kapcsolatépítés, valamint neves keynote előadók, és zenekarok színesítik. Köztük van Rudolf Péter, az Üvegtigris filmek emblematikus alakja, és Michelisz Norbert autóversenyző is. Az esti jóhangulatról a Neoton Família sztárjai, valamint Szabó Ádám és az Appril Project - a Csillag születik döntősei gondoskodnak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!