SG.hu

Kisvállalatoknak kínál felhőszolgáltatást az SAP

Bejelentette új megoldását, a kisméretű cégeknek kínált vállalatirányítási rendszerének felhő verzióját az SAP. Az SAP Business One OnDemand Magyarországon az első kibocsátási hullámban, 2012 második negyedévében jelenik meg.

A kiadott közlemény szerint a rendszer 100 euró/hó/fő árazástól indul, de ez országonként, és partneri ajánlatonként változhat. A szoftvervállalat széles kört céloz e megoldással a minősített partnereken keresztül: olyan cégeknek is ajánlja, melyek az első teljes körű vállalatirányítási rendszerüket keresik, de az olyan leányvállalatoknak is, melyeknek széles iparági funkcionalitásokra van szükségük. Az interneten keresztül, egy böngésző segítségével elérhető vállalatirányítási rendszer ugyanazokat az üzleti előnyöket biztosítja, mint a hagyományos SAP Business One.

A felhő alapú megoldások egyre fontosabbak az SAP számára: a tavalyi év végét egy 15 millió felhasználóval bíró cloud szolgáltató felvásárlásával zárta, egyben a szoftvervállalat jelezte, hogy 2015-re kétmilliárd euró nagyságú felhő piacot is kiépít. A CeBit rendezvényen az SAP e termék mellett több más cloud-eszközt, frissítést is bejelentett, mint például a beszerzést, és az értékesítést segítő on-demand megoldások következő verzióit, vagy a szintén most debütáló utazási költségmenedzsment applikációt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!