SG.hu

SMS-rekord a Szigeten

A rendezvény ideje alatt a tavalyi rekordforgalmat messze túlszárnyalva többet beszéltek, SMS-eztek, és idén először videotelefonáltak a mobilosok.

Minden korábbinál aktívabban kommunikáltak ebben az évben a Sziget Fesztiválon. A rendezvény ideje alatt közel 700 000 szöveges üzenetet adtak fel a Pannon GSM rendszerében a Sziget látogatói - ez több mint 300%-kal nagyobb forgalmat jelent, mint az egyébként akkoriban szintén rekordot jelentett tavalyi üzenetküldés. MMS-eket ezresével küldtek naponta a pannonosok a Szigetről. Az SMS-forgalom megtriplázódása mellett a hanghívásokban is újabb rekord született: a pannonosok több mint 50%-kal többet beszéltek mint tavaly, ez közel másfél millió hívást jelent.

A mobilszolgáltató jóvoltából idén először mindenki élesben és ingyenesen próbálhatta ki a 3G-technológia által lehetővé tett videotelefonálást a djuice Siestánál, a megfelelő készülékkel rendelkezők pedig a Sziget egész területén használhatták azt - ezzel több mint hatezerszer éltek a szigetlátogatók.

Rendkívül népszerűek voltak a szigetlakók körében a társaság más szolgáltatásai is, így az MMS üzenőfal, az SMS-ben lekérdezhető programinformáció és az ingyenes telefonakkumulátor-töltés is, mely utóbbi során több mint 10 000 készüléket töltöttek fel a Pannon GSM munkatársai segítségével a szigetlakók. A djuice Siesta területén a Mobil szélessáv Sziget.hu internetes sátorban 120 számítógépnél 25 000 felhasználó internetezett több mint 9000 órát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!