SG.hu

Mindenki videotelefonálhat a Szigeten

Az idei Szigeten mindenki kipróbálhatja az év szenzációját, a videotelefonálást a Pannon GSM mobil szélessávú hálózatán. Újdonság az élőképes mobilos közvetítés a Szigetről.

A Pannon GSM ebben az évben minden korábbinál gazdagabb szolgáltatás- és tartalomkínálattal készül a fesztiválra. Mindenki élesben és ingyenesen próbálhatja ki a 3G technológia által lehetővé tett videotelefonálást a djuice Siestánál, a megfelelő készülékkel rendelkezők pedig a Sziget egész területén használhatják. A folyamatosan bővülő harmadik generációs hálózatnak köszönhetően minden pannonos az év végéig ingyenesen videotelefonálhat Budapest belvárosában. A rendezvény ideje alatt élő közvetítés keretében követhetik nyomon a pannonosok a legizgalmasabb Sziget-helyszínek eseményeit mobiltelefonjukon.

"A Sziget látogatói az újdonságok iránt érdeklődő, a kommunikáció korában felnövő fiatalok és fiatalos szellemű felnőttek" - mondta Somlyai Dóra, a Pannon GSM kommunikációs igazgatója. "Ők azok, akik várják a mobiltechnológia újabb és újabb eredményeit, akik a legkorábban próbálnak ki egy-egy új típusú szolgáltatást, akik mindenkinél korábban használják ki az újdonságok adta lehetőségeket. Az idei Szigetre olyan szolgáltatásokkal készülünk, amelyek egészen bizonyosan elnyerik a tetszésüket."

A djuice Siestánál lehetőség lesz a napról napra több, immár közel százezer letölthető dalt kínáló Pannon Zene szolgáltatással és a 3G-fejlesztések nyomán minden eddiginél gyorsabb és kényelmesebb mobilinternettel való ismerkedésre is. A Sziget eseményeit élőben a wapsziget.pgsm.hu wapoldalon minden pannonos nyomon követheti: megnézhetik, hogy mekkora a sor a bejáratnál, milyen a hangulat a Pannon GSM Világzenei Nagyszínpadon, illetve egy léghajó segítségével felülről is láthatják a Szigetet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!