SG.hu

Tömeges SMS egyedi névvel a Pannonnál

A Pannon Futár új szolgáltatása, az Alfanumerikus SMS Futár bevezetésével augusztus 15. után nem kell, hogy rejtélyes telefonszámok mögé rejtőzzenek a tömeges SMS-ek küldői. Az egyedi szolgáltatás lehetővé teszi, hogy az üzenet feladója az általa választott néven jelenjen meg minden címzett készülékén.

A magánélet meghódítása után immár a gazdasági szférában is egyre nagyobb jelentőséggel bírnak a rövid szöveges üzenetek. A pénzintézetektől kezdve a direktmarketing-ügynökségekig számos területen alkalmazzák az SMS-t a meglévő és potenciális ügyfelek tájékoztatására. A GSM technológia alapvető műszaki adottságai miatt azonban az üzeneteket a küldő fél hívószáma alapján azonosítják a készülékek, ezért (hacsak a szám nem szerepel a címzett telefonkönyvében) a feladó kiléte egészen az SMS megnyitásáig rejtély marad - márpedig ez sokakban bizalmatlanságot, érdektelenséget ébreszt.

Erre a problémára nyújt rég várt megoldást az Alfanumerikus SMS Futár, a Pannon GSM tömeges üzenetküldő szolgáltatásának továbbfejlesztése. Az Alfanumerikus SMS Futár lehetővé teszi a távközlési szolgáltató ügyfelei számára, hogy az általuk küldött SMS egy betűkből, számjegyekből vagy akár különleges karakterekből álló, tetszőleges elnevezéssel jelenjen meg a címzetteknél. Ezzel az ügyfelek számára már a küldemény elolvasása előtt nyilvánvalóvá válhat, kitől kaptak értesítést.

Az Alfanumerikus SMS Futár számtalan különböző területen használható akár több ezer ügyfél azonnali, egyidejű informálására, legyen szó felvételi eredményekről, számlaegyenlegről, SMS-játékról, közvélemény-kutatásról vagy egy rendezvényre történő meghívásról. A feladó legfeljebb tizenegy karakterből álló elnevezése az üzenetek esetleges későbbi visszakeresését is leegyszerűsíti a felhasználók számára. Az Alfanumerikus Futár szolgáltatással bármely magyarországi mobil hívószámra továbbítható szöveges üzenet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Munch #2
    Ezt eddig is meg lehetett csinálni... nemtom mért újdonság.
  • irkab1rka #1
    BAzeg, kitiltom a pannont a telefonomról ha spammelni fognak :)))