SG.hu

Új szolgáltatás a Pannon GSM Mobil Irodájában

A Pannon e-Phone szolgáltatás az irodai számítógépen meglévő levelező és határidő programokat köti össze a felhasználó mobiltelefonjával.

"A Pannon Mobil Iroda legújabb levelezési szolgáltatása a munkaidő legjobb kihasználását teszi lehetővé az üzleti ügyfeleknek, az egyszemélyes vállalkozástól a nagyvállalatokig" - mondta el Kőnig Róbert a Pannon GSM vezérigazgató-helyettese. A szolgáltatás igénybevételéhez csak egy szoftvert kell telepíteni arra a számítógépre vagy szerverre, amelyen a levelező program fut, és az a továbbiakban automatikusan továbbítja az előfizető mobil készülékére a beérkező e-maileket, aktuális naptár-bejegyzéseket.

A testre szabható szolgáltatásnak két típusa van, az egyéni és a kis- és középvállalatok felhasználói, illetve a nagyvállalati felhasználók számára. Ezek közös jellemzője, hogy az előfizető igényei szerint - az irodai alkalmazásoknál megszokott módon - szűrhetőek a továbbítandó levelek, illetve beállítható, hogy a teljes üzenet vagy csak annak kivonata érkezzen meg a mobil készülékre. Így kizárólag a felhasználó által fontosnak tartott információk kerülnek továbbításra, fokozva a mobil kommunikáció hatékonyságát.

Az e-Phone nem igényel külön készüléket, de az igénybe vétele csak egy kézi számítógéppel integrált, úgynevezett "okos" mobiltelefonnal vagy egy Symbian operációs rendszerű készülékkel történhet meg. Ezek többségére az e-mailekhez csatolt fájlokat is letölthetjük, így hiánytalanul biztosítják az irodában megszokott funkcionalitást. A külön csatlakozási díj nélkül igénybe vehető szolgáltatás az ezen mobiltelefonokban használt GPRS és a mobil szélessáv adatátviteli technológiának köszönhetően állandó kapcsolatot tart fenn a központi számítógép és a mobil berendezés között, így a felhasználók azonnal értesülhetnek a nekik küldött üzenetekről.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!