SG.hu

Megújult az IVSZ portál

Teljes átalakuláson esett át az Informatikai Vállalkozások Szövetségének portálja, az ivsz.hu.

A portál új arculattal, megújult, bővebb tartalommal és új portálmotorral várja az érdeklődőket. Egyik fontos szerkezeti újdonsága az ivsz.hu és az ivsz.net összekapcsolása, amely a szervezet reményei szerint nagyban elősegíti majd munkájukat. Az ivsz.net az IVSZ tagjai közötti kommunikációs intranet. Az új rendszer az egyes oldalak között biztosítja a szabad átjárást, így a belső felhasználók, az IVSZ munkacsoportjainak tagjai közvetlenül kommunikálhatnak egymással, és egyszerűen publikálhatják a nyilvánosságnak szánt dokumentumokat.

"Első körben az IVSZ publikus portálját vehetik birtokba a felhasználók, az IVSZ network pedig az új ivsz.hu "bejáratása" után indul el" - jelentette ki Kovács Zoltán az IVSZ elnöke. "Az ivsz.net portált azzal a céllal hoztuk létre, hogy az IVSZ belső fórumaként a tagok legfőbb kommunikációs és információ-szolgáltató központjává váljon." Reményeik szerint az új portálmotor segítségével az IVSZ tagok felhasználói gördülékenyebben és hatékonyabban tudnak majd együtt dolgozni itthonról és külföldről egyaránt. A munkacsoportok tagjai témák szerint kommunikálhatnak egymással, illetve az integrált dokumentumtár szolgáltatásait kihasználva közvetlenül a projektjükhöz tartozó mappákba tölthetik fel dokumentumaikat, melyeket a feltöltés pillanatában antivírus-megoldás ellenőriz.

A dokumentumtár verziókövető funkciója új formában menti le a megváltoztatott anyagokat, így azok előélete és a változtatások folyamata pontosan lekövethető. A mappákhoz fórumok is rendelhetők, melyeken az aktuális projekt kérdései megvitathatók.

A megvalósítási projektet egy 2004-ben, nyilvános tenderen kiirt pályázat alapján a Sense/Net nyerte meg. "Az IVSZ a hazai informatika kiemelt szerepet betöltő szervezete, ezért egy olyan portálra volt szüksége, mely mind szerkezetileg, szakmailag, mind az informatikai és arculati trendekhez igazodva megfelel a magas szintű, nagyvállalati elvárásoknak" - mondta Bíró Tamás a vállalat marketingigazgatója.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!