Alex

Megjelent a Nokia 3220 telefon

A Nokia bemutatta 3220-as sorozatszámú modelljét, melynek különlegessége az áttetsző Xpress-on markolat, amely a hívások és üzenetek érkezésekor a csengőhanggal megegyező ritmusban pulzáló fényt bocsát ki.

A vállalat a görögországi Thessalonikiban megrendezett Nokia Totally Board eseményen mutatta be új telefonját. A Nokia reményei szerint ezentúl máshogy küldünk majd üzenetet zsúfolt termekben vagy szabadtéri koncerteken, mivel új találmányuk a fényüzenet-küldés. Ha a készüléket ide-oda mozgatjuk, az Xpress-on Fun Shell lámpácskái kigyulladnak, és a levegőben úszó üzenetet írnak a fejünk fölé.

Ha másfajta élményre vágyunk, a telefon az aktív mozgást bemutató játékokban (motion games) botkormányként is funkcionálhat, amivel végig kell vezetnünk a figurákat. A csomagolásban két ilyen aktív mozgásos játék található: a SwampRacer légpárnás motorcsónakos verseny, és az AirExpress, ahol egy egzotikus félsziget világa felett repkedhetünk szabadon.

Természetesen nem maradhatott ki belőle a 640x480 képpont felbontású kamera, melynek képeit MMS-en továbbíthatjuk ismeröseinknek. A felhasználó által kivágható előlap-betétek, a csengőhangokat, háttérképeket, a különböző színvilágokat és fényjátékokat felölelő mobilstílusok révén egyszerű a telefon testreszabása.

A Nokia 3220 háromsávos készülék, amely két változatban lesz kapható: a GSM 900/1800/1900 változat az európai és az ázsiai piacon, míg a GSM 850/1800/1900 változat az amerikai kontinensen kerül majd az üzletekbe. A készülék szállítása a tervek szerint nyáron kezdődik, ára 250 euróról indul.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • petko000 #34
    feketében jól néz ki.
    nekem bejön, és kéne is, de tudja valaki, hogy ez villódzó fényhatásos cuccot ki lehet-e kapcsolni? ..mert ez tényleg idegesítő..:(
  • Mice #31
    anyám, ez volt már egy értelmes hozzászólás! gratulálok! kb. olyan volt ez mint anno a dos/win31 korszakban azt mondani, hogy szar a win95

    P900 kontra elég tudás - neked lehet, de szerintem még mindig hülyék én valahogy nem azt érzem, hogy na végre hűdejó helyen vagyunk hanem, hogy egy helyben dokkolunk.

    a rádióról alkotott véleményed meg mit ne mondjak enyhén szólva... ezekkel az aksikkal meg bőven kihúzza, vonatozzal te is mindig órákat és vegyél cerkaelemeket meg aksitöltőt amivel fél napig tölti a cerkákat

    egy teló meg megvan 1/2-1 óra alatt

    való igaz, hogy a design terén néha elkalandozik a fejük, de szerintem a 60-as sorozat tagjai közt elég sok szép teló van aminek mind a gombjai kényelmesek mind pedig az összhatás is a megjelenésükben helyén van

    káromkodj csak nyugodtan úgysem fog senki szenvedni vele, hogy felsötétítsen
  • Cobra. #22
    Ém a 6610-esemmel teljesen meg vagyok elégedve, és mondjatok egy más gyártót, akinek a telefonjában van integrált sztereó rádió.
    Abban viszont egyetértek, hogy a 3-as sorozat telefonjai elég furcsán néznek ki, de a konzervatívabbaknak ott a 6-os sorozat.
  • RangeR #21
    Nokia design és a Nokia menü nekem soha nem tetszett, az új Nokiáknál ez mégjobban így van. Közelébe se férkőzhet a Panasonic-nak és a Siemens-nek. Nem is értem, kik vesznek Nokiát. Családban csak a kislányoknak van Nokia, 11,13 évesek, nekik megfelel.
  • Ph03niXx #19
    Hát, először is, minden új Nokia nagyjából ugyanazt tudja nemde? Sajna ezt az "ugyanazt" a kezdetekkor elcs*szték... Van ez így, majd észbe kapnak.

    Szerintem is jól néz ki, bár lehet, hogy a Távol-Kelet sok mobil b*zija megmérgezte a fejemet. Az a ritmusos világítós cucc az pedig nem új. Az én 3530-asomban is van. De mondjuk azt a "fejem fölé üzenet" dolgot én is kipróbálnám...
  • Tetsuo #18
    Arra a mozgásvezérlésre kíváncsi lennék, de a teló amúgy szar lehet, s nem a kinézetre gondolok.
  • OMax #15
    szerintem fasza! erdekes lehet az a mozgatos szoveges fos :) nekem kene :)
  • QuippeR #13
    hát ez valami kegyetlenül ronda
  • Gear #9
    Szerintem egész jó...persze más színbe venném , de ez nemlehet gond(főként hogy nemvalószínü hogy veszek nokiát mostanába):).
  • Sub #2
    Nem fognak hülyének nézni mondjuk a buszon vagy a zsúfolt főtéren mikor ide-oda hadonászol a telóddal...