Rónai György

Boltokban a Nokia 7600

Anglia első 3G mobil videó szolgáltatója, a "3", elkezdte árusítani több mint 3200 üzletén keresztül az új Nokia 7600 3G készüléket, amely nem csak nagy tudással, de újfajta, futurisztikus külsővel is rendelkezik.

A kompakt Nokia 7600 az egyik legkönnyebb és legkisebb GSM/WCDMA telefon a világon. A Nokia első 3G eszközeként az újdonsággal egyelőre csak a 3 nevű angol szolgáltató 3G hálózatára lehet csatlakozni vele. A készülék a 3G tudás mellett a modern képalkotási eljárásokat is támogatja, egy a cég szerint divatteremtő és nem éppen szokványos külsőbe bújtatva.


A Nokia 7600 képes képek és videók rögzítésére, és ezeket multimédiás üzenetekben vagy mobil emailben is tudja továbbítani. Zenét is hallgathatunk rajta, a videók lejátszása pedig a készülék 65536 színű kijelzőjén történik. "Nagy a kereslet szolgáltatásaink iránt, és az igények kielégítése érdekében örülünk, hogy mobil videó szolgáltatásaink mellé végre a Nokia készülékét is adhatjuk." - mondta Gareth Jones a 3-tól. Mats Wolontis, a Nokia angol részlegétől hozzátette, hogy most hogy végre elérkezett a 3G ideje, a Nokia is be fogja bizonyítani elkötelezettségét iránta, és ennek első lépése a 7600-as készülék kiadása volt.

A Nokia 7600 és a jövőbeli 3G készülékeik mind kimagasló minőségű videó szolgáltatásokat tesznek majd lehetővé. A Nokia kötelességének érzi a legjobb 3G-s készülékeket piacra dobni. Ráadásul a streaming video, és a letölthető tartalmak mellett a Nokia a személytől személyhez szóló videobeszélgetéseket is fontos lépésnek tartja, és így ez a Nokia egyik kulcsfontosságú szoftvere lesz, amit a 3G telefonjaihoz mellékel a jövőben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • shim #22
    ronda és finom...
  • Cheky #21
    Hogy ronda az egy dolog...de ez használhatatlan!
  • OMax #20
    nincsen 3g de van ilyen tel ...
  • Easy Rider #19
    pfpfpfpfpfpffffffffff.....
  • Bandit21 #18
    3 hete prágában kirakatokban láttam mindenfelé. Ilyen messze vagyunk a "nyugatól"? Hülyén néz ki, mint vmi '70-es évekbeli Star Trek-ben a "kézibeszélő" :))
  • Cat #14
    ne mondd már hogy romániában van már 3G szolgáltatás!
  • OMax #13
    ja es raadasul nem is az Orangenel van hanem a masik szolgaltato ... connex (szinte a vodafone)...
  • OMax #12
    teeee en romaniaba elek de mar vagy 1-2 honapja lehet venni ilyet az uzletbe ! meg is lepodtem ezt a cikket lattvan! kb 110-120k forintba jonne ki! mondjuk kar hogy 3g es nem lehet videokonferenciat csinalni vele
  • HuAn82 #11
    Szerintem is ronda. Ja és szépségérzetnek mi köze van a nemzetiséghez?
  • Ratty #10
    Már megint csak azt hallani, hogy milyen csúnya meg, hogy minek....
    Ezek a tipikus magyarok :((( Ti semi mást nem tudtok csak ugatni a dolgokat...Akiek nem teccik az ne nézzen rá és ne vagyen ilyet. Sztem sem a szokásos, de ilyen hozzáállásal mint ti...pfff.
    Azért nekem teccik, és ha lenne Mo-n is 3g-s szolgáltató igen is beszereznék 1 ilyet jónéhány haverommal együtt:)