SG.hu

3 megabites üzleti ADSL az Externettől

Az Externet Magyarországon elsőként 3 Mbit/s sávszélességű ADSL szolgáltatást indított üzleti előfizetők számára Externet PowerDSL néven.

A szolgáltatással elérhető legmagasabb sávszélesség letöltési irányban 3 Mbit/s, feltöltési irányban 768 kbit/s, amely a piacon jelenleg elérhető sávszélesség kétszerese. Az új PowerDSL csomag e-mail-, vírus- és spamszűrést is tartalmaz, az előfizetői oldalon Cisco router biztosítja a helyi hálózat biztonságos csatlakozását.

A vállalat közleménye szerint a PowerDSL a nagy sávszélesség-igényű vállalatok számára egyedülálló alternatívát biztosít a kétszer-háromszor drágább bérelt vonali összeköttetések kiváltására. A szolgáltatás jelenleg a Matáv ADSL szolgáltatási területeken érhető el már havi nettó 88 900 forintos ártól.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • termi #16
    Mire kipostazak a modemet
  • termi #15
    A bekotesre 2-3 hetet kell varni de ha megtudod csinalni magadnak akkor 2 nap max.
  • gz8 #14
    Utólag észrevettem, de mint írtam, a német soha nem volt se erősségem, se kedvencem...
  • IrkaBirka #13
    termi,

    és mennyi idő alatt kötötték be? Mivel én már a második hónapja várok rá, hogy egy sima ADSL-t behúzzanak :-S
    Még azt sem tudják megmondani, hogy mikorra lesz meg....
  • termi #12
    Ja bocsi ez a jo cim rogers
  • termi #11
    Canadaba en 45$ fizetek 1 5Mbites kapcsolatert es 800 kbit uploadert de az elso 3 honap csak 25$. Es nem volt semilyen bekotesi dij es akkor szakitom meg amikor akkarom. Csak a modemet kellet megvenni 100$-ert. Es korlatlan se idohoz se tolteshez nincs kotve. Es idaig 1-se szakadt meg pedig 2 honapja megy. Es nem beszelve arrol hogy 10 mb email cimeket adnak es akkar 10 et is nyithatok. Fotok szamara meg nincs limit + 30mb webtarhely.rogers es itt keresd a service comparisiont!
  • valaé valaé ná #10
    Ajaj már megint kezdődik.
    El kell menni Japánba, nincs mese.
  • kicsizoz #9
    Na így már korrektebb a kép,
    horbykeee hozzászólásán kicsit felkaptam a vizet...

    De örömmel látom, vannak még azért tényszerübb hozzászólások is :)
  • Luminas #8
    Csak úgy mellesleg jegyzem meg, hogy bár az igaz, hogy Japán az első az internet árát tekintve (gyk legolcsóbb), viszont a vírusok elterjedésében is az első helyet birtokolja, ami már nem olyan nagy megtiszteltetés^^
  • Gabest #7
    Na igen, nem a t-* nevű rablóbandához kéne hasonlítgati az árakat állandóan, vannak még más szolgáltatók is a világon :)