SG.hu

Visszatekerhető digitális TV az Externettől

Több mint 80 tévécsatorna közül választhatnak az Externet ma elstartolt IPTV szolgáltatásának előfizetői.

A cég közleménye szerint a HD adások mellett több száz sikerfilmet nyújtó online videotéka is beköltözhet a nappaliba a szolgáltatás megrendelését követően, ráadásul a digitális tévé a régebbi, hagyományos televíziókon is élvezhető, nem kell új készüléket vásárolnia az ügyfeleknek.

A bruttó 2590 forintos havidíjtól elérhető Externet digitális tévé a kiváló hang- és képminőség mellett számtalan kényelmi funkciót is kínál: a néző bármikor megállíthatja és visszatekerheti az élő adást, sőt videomagnó nélkül is rögzítheti kedvenc műsorait a szolgáltatáshoz ingyenesen biztosított beltéri egység merevlemezére. További kényelmi funkcióként szolgál a tévéképernyőn böngészhető műsorújság és a gyerekzár is, amellyel a szülők korlátozhatnak vagy éppen le is tilthatnak egyes adásokat.

Akinek nem lenne elég a 4 alapcsomag csatornakínálata (28, 41,48 illetve 62 csatorna), a kiegészítő minicsomagok által HD adásokkal, film és zenecsatornákkal, valamint ismeretterjesztő és felnőtt adókkal is kibővítheti a műsorválasztékot.

A digitális TV meglévő ADSL szolgáltatás mellé rendelhető, így a tévé és az internet is ugyanazon a telefonvonalon jut el a háztartásokba, nincsen szükség új kábelek bevezetésére vagy antenna szerelésre. A digitális tévéhez szükséges beltéri egységet a szerződés időtartamára ingyenesen biztosítja az Externet, így az előfizetőnek csak a havidíjakat kell kifizetniük. A beltéri egység további prémium lehetőséget is kínál, ugyanis WIFI-routerként használható, melynek segítségével a háztartás összes számítógépe vezeték nélkül csatlakoztatható az internetre.

A szolgáltatást az Externet és a Magyar Telekom közösen nyújtja, mely a Magyar Telekom hálózatán és eszközein történik, továbbá a Magyar Telekom biztosítja a műsorszolgáltatóktól kapott felhatalmazása alapján a csatornakiosztásban szereplő műsorokat is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!