SG.hu

25 százalékos ADSL-árcsökkentés az Externetnél

Az Externet 2004. október 28-tól átlagosan 25 százalékkal csökkenti lakossági ADSL-szolgáltatásának havidíjait az új előfizetők számára.

A kedvezmény a 2004. december 20-ig megrendelt szolgáltatásra vonatkozik. Az akciós díjcsökkenésnek köszönhetően a belépő szintű ADSL 384 hozzáférés bruttó végfelhasználói ára a korábbi havi 9900 forintról 7490 forintra csökken.

Az olcsóbb szélessávú internet-hozzáférés megkönnyíti sok, jelenleg modemmel internetező számára az áttérést a lényegesen jobb minőségű, napi 24 órában korlátlanul használható ADSL-szolgáltatásra, mely az Externetnél ingyenes vírus- és spamszűrést is tartalmaz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • klastrom #27
    Qrva Fatáv atomot neki !!
  • Shan #26
    Télleg minnnyá megsajnálom...

    Nem mondok mást most sem: 3500Ft az előfizetés a szaros vonalasra----------->> kapják beeeeeeeee
  • Mr.Macho #25
    Sajna a telefon illetve internetdíjak nem a MATÁV-től függenek. A kormány egy olyan törvényt hozott, ami megtiltja hogy olcsóbbá tegyék a díjcsomagjaikat! "Persze!Nade mié?" kérdezi móricka. Hát épp azért hogy a konkurencia megerősödjön a matávval szemben és verseny alakuljon ki. Mivel nem csak az van meghatározva, hogy a MATÁVnak bérbe KELL adnia a vonalait, hanem az is hogy matávnak legalább 10% profitot kell minimum megállapítania a díjcsomagjaira. Ilyen minimum profit % nincs meghatározva a bérbevevőknek, akik így olcsóbban tudják adni ugyanazokat a szolgáltatásokat mivel ők 9%-os profittal is működhetnek.

    A Matáv hátrakötött kezekkel nézheti, amint a monopolhelyzetét elveszíti. Szal ennyit arról, hogy "köcsög Matáv". Persze ez nem azt jelenti hogy sajnálom a Matávot, jobb a versenyhelyzet, de azért ezt nem árt tudni.
  • Shan #24
    cue...ez nagyon szép ELMÉLET...sajna nem igy van, és nem is lesz még kb 20 évig, amíg a vezetékes szarok ki nem halnak.

    Addig sajna MUSZÁJ kifizetnünk azt a 3500Ft-ot vezetékes előfizetésre, ami szerintem vérlázító....Remélem nem kötsz ebbe is bele, mert ha igen, akkor neked valami közöd van a matávhoz, és akkor nincs miről vitázni...;)
  • cue #23
    Ugyan, ne butáskodjunk már!
    Egyrészről nem oszlopokat kellene állítani (az annyira nem nagy látvány), hanem használni kellene a felszín alatt rendelkezésre álló területet...

    Másrészt pld. az önkormányzatoknak, akik vették a fáradságot, és kiépítették a föld alatt futó csatornát (amibe beleférne az összes szolgáltató, összes kábele) nem kellene olyan kib*****t drágán adni a fektetési lehetőséget.
    A lakásunknál pld. minden ki van építve, a telefonszolgáltatónak mégis inkább megérte egy újabb oszlopsort állítani - ezt talán szabályozni kellene.
  • Shan #22
    Minden méteren oszlopok lennének az út mellett? Szerintem ezt nem engedik...
  • cue #21
    Miért, több vezeték kiépítése lehetetlen?
    Esetleg annak fenttartása okozna gondot egyéb cégeknek?
  • Shan #20
    Tényleg??!! És a vezetékek kinek a tulajdonát képezik??? Szintem innentől kezdve nincs miről beszélni monopol-helyzet ügyben...
  • Egg #19
    Nézzétek meg ezt :)

    http://www.tvnet.hu/main.php?module=ContentExpress&file=index&func=display&ceid=41&meid=8
  • silanor #18
    Axelero is csokkenthetne...