SG.hu

Forgalomkorlátos VIVAnet ADSL csomag

A VIVAnet Kft. új akciós termékkel lépett a piacra. Az első 1000 megrendelő, aki 2004 szeptember 30-áig előfizet a FLEXIadsl kapcsolatra belépési díj nélkül már havi nettó 3920 Ft-ért élvezheti a szélessávú Internet előnyeit.

"A terméket az iskolakezdésre való tekintettel hoztuk ki, és a határértéket úgy határoztuk meg, hogy az egy iskolás gyermek havi átlagos felhasználását fedezze. Természetesen a havi díjban díjmentesen szereplő 1 Gbit (128 Mbyte) forgalmi limit túlléphető, és a limiten felüli felhasználást utólagosan elszámolással számlázzuk ki" - mondta a VIVAnet Kft. ügyvezetője, dr. Bödecs Béla.

Ebből következően a termék célcsoportja elsősorban az iskoláskorú gyermekkel rendelkező családok köre. "Elsősorban nekik szánjuk a FLEXIadsl konstrukciónkat, de rajtuk kívül minden olyan ügyfélnek is, aki még nem rendelkezik ADSL előfizetéssel, és viszonylag kis rizikóval szeretné tesztelni a szélessávú internet-használat előnyeit. A költségeket felülről is limitáltuk, nehogy valamely ügyfél túlköltse magát. Ennyire ügyfélbarát konstrukcióval a mai napig Magyarországon még nem találkoztam" - folytatta dr. Bödecs Béla.

A konstrukcióban rugalmasan van lehetőség a VIVAdsl csomagokra való átváltásra, tehát az ügyfelek a költségek alakulásától függően dönthetnek, hogy inkább a rugalmas FLEXIadsl vagy a fix havi díjas VIVAdsl szolgáltatást veszik igénybe. Egyelőre a szolgáltatás limitált számban lesz elérhető, ezzel is szeretné a VIVAnet kihangsúlyozni, hogy a konstrukciót iskolakezdésre szánta.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • [HUN]PAStheLoD #19
    ímélezés 4000ér ? pff
  • Ceb #18
    Erre tényleg nincs más szó, mint az undorító!!!
    100 Mbitenként 500 Ft pluszköltség, miértis írnak Mbitet ???? ez kb olyan h minden 99 meg 999 stb Ft-be kerül, csak azért durvább átb*szás!
  • gz8 #17
    Azt azért te sem gondolod komolyan, hogy az ország népességének fele tudja, mi a bit és a byte közötti különbség?
  • aaaaa #16
    Gusztustalan dolog az emberek hozzá nem értését kihasználni és olyan mértékegységeket használni ami soknak látszik. De hát az emeberek többsége mindíg gyenge volt matekból , szorozni osztani nem tud, ezért sok mindennel meg lehet eteni őket.
  • hungi #15
    A jó édes k*rva anyjukat....

    Részletek itt:
    http://www.vivanet.hu/megoldasok/flexiadsl/dijak.gwc
  • captainm #14
    Nem is csodálom, hogy csak úgy reklámozzák, hogy mennyi karaktert tud megnézni az illető :)
  • mope2 #13
    hmmm. csak annyit hogy 20perce megy a gép, jött egy mél amit az outlook megnyitott, olvasgatom a mai SG híreket SEMMI MÁS, és már másfél megánál tartok, szóval ez qrva nagy szopatás lesz annak aki előfizet :(
  • AdaKiller #12
    nálunk kábelnet van, havi 6250 bruttó, és nincs korlát. 384/64

    A 768/128 az bruttó 9000.

    ja és 9 hónapig 10% kedvezményt adnak a havidíjakból, ha van nappali tagozatos családtag.

    1 hátránya, a NAT.

    Amúgy nekem 50-60 giga a havi forgalmam, nem tudom mit akarnak a 128 megával
  • Mr. Perfect #11
    Jaja, ráadásul a 3920 Ft is netto így a fizetendő összeg 5000 Ft körül van. Ez 128 Mb- ért egyszerűen nevetséges.... :-))))))
  • kovpeter #10
    Ekkora szemétséget, hogy a forgalomkorlátot gbitben adják meg, hátha valaki gbyte-nak nézi. A 128 mb korlát meg nevetséges egy adsl-nél. Ez nemhogy 3920 ft-ot nem ér meg, de 1000 ft-ot sem!