19
-
#19 ímélezés 4000ér ? pff -
Ceb #18 Erre tényleg nincs más szó, mint az undorító!!!
100 Mbitenként 500 Ft pluszköltség, miértis írnak Mbitet ???? ez kb olyan h minden 99 meg 999 stb Ft-be kerül, csak azért durvább átb*szás! -
#17 Azt azért te sem gondolod komolyan, hogy az ország népességének fele tudja, mi a bit és a byte közötti különbség? -
aaaaa #16 Gusztustalan dolog az emberek hozzá nem értését kihasználni és olyan mértékegységeket használni ami soknak látszik. De hát az emeberek többsége mindíg gyenge volt matekból , szorozni osztani nem tud, ezért sok mindennel meg lehet eteni őket. -
hungi #15 A jó édes k*rva anyjukat....
Részletek itt:
http://www.vivanet.hu/megoldasok/flexiadsl/dijak.gwc -
captainm #14 Nem is csodálom, hogy csak úgy reklámozzák, hogy mennyi karaktert tud megnézni az illető :) -
mope2 #13 hmmm. csak annyit hogy 20perce megy a gép, jött egy mél amit az outlook megnyitott, olvasgatom a mai SG híreket SEMMI MÁS, és már másfél megánál tartok, szóval ez qrva nagy szopatás lesz annak aki előfizet :( -
#12 nálunk kábelnet van, havi 6250 bruttó, és nincs korlát. 384/64
A 768/128 az bruttó 9000.
ja és 9 hónapig 10% kedvezményt adnak a havidíjakból, ha van nappali tagozatos családtag.
1 hátránya, a NAT.
Amúgy nekem 50-60 giga a havi forgalmam, nem tudom mit akarnak a 128 megával -
Mr. Perfect #11 Jaja, ráadásul a 3920 Ft is netto így a fizetendő összeg 5000 Ft körül van. Ez 128 Mb- ért egyszerűen nevetséges.... :-)))))) -
kovpeter #10 Ekkora szemétséget, hogy a forgalomkorlátot gbitben adják meg, hátha valaki gbyte-nak nézi. A 128 mb korlát meg nevetséges egy adsl-nél. Ez nemhogy 3920 ft-ot nem ér meg, de 1000 ft-ot sem! -
#9 Azt hívják lúzernek.. -
captainm #8 Nem lúzer, csak nem ért hozzá! Az ilyen cégekről megvan a véleményem, akik tényleg csak arra mennek, hogy a tudatlanokat kizsebeljék. Nálunk is van egy cég, kábeles netet hírdetnek 15 Gb adatforgalommal, de:
- azt nem lehet nézni, mivel csak a központban látják
- minden plussz mb 5 Ft!
Na szal körül kell nézni, mert a katyád is rámegy! -
DW #7 "Elsősorban nekik szánjuk a FLEXIadsl konstrukciónkat, de rajtuk kívül minden olyan ügyfélnek is, aki még nem rendelkezik ADSL előfizetéssel, és viszonylag kis rizikóval szeretné tesztelni a szélessávú Internet-használat előnyeit. "
Nem tudom, hogy hogyan gondolják ezt. 128MB még tesztelésre is kevés:))) Ennyivel nehezen tapasztalják meg az előnyöket. Az egész egy nagy baromság. Lúzer aki ilyet vesz. -
captainm #6 Ha belegondolunk ennél még a vodafone-os gprs internet is olcsóbban jön ki! Ezek hülyék, vagy csak a palimadarakra hajtanak? 128 Mbyte semmire sem elég, egy játék mod leszedéséhez is kevés, még a freeware gammákat se nagyon lehet tolni vele! Nem is értem minke tesz ki az SG ilyen hírt, ami nyílvánvalóan átejtés! Ha az illető elmegy egy internet kávézóba már akkor 10-szer jobban jár! -
#5 "ez a 4 ezer mindössze negyede annak, amit én fizetek a 768-as ADSL-ért az Axelero-nak"
a 128Mbyte meg gondolom ugy kb szazada egy havi adatforgalmadnak :) -
Flashy #4 háááát... még ha 1-2 GByte lenne a korlát talán oké. mer jó, ez nem warezra van. hát de 128M? egy windowsupdate (linuxosoknak kernelforrás) és már alig van. browsolásra is kevés, de pár megánál nagyobb progit már nem lehet letölteni mert mindjárt túlléped. vagy csinálhatták volna úgy hogy ha túllépi akkor büntető sávszélesség. és ehhez képest nem annyival olcsóbb. -
shabba #3 Elég LOL, a félórás csomag. :D Több dolog is tetszik a szövegben. Először ez a gyerek célközönség. Pl. Megkapja csemete, első útja a Minimaxra viszi, ott rázúdul a flashes játéktömeg, meg a streaming mese és ilyenek, a gyerek meg kattint mindre ami villog. Utána meg a szűlő feje villog hogy pár óra után máris a 10 rongyos standard csomagban vannak és rájön hogy ez bizony kelepce volt.
A másik ez duma hogy a szept 30.-ig csak az első ezer előfizetőnek. Szerintem Vivanet jó ha egy év alatt összeszed ennyi előfizetőt, ez az eltúlzott PR duma elég vicces. Nekem a megboldogult Sanyika féle LANPort jut eszembe és az oldalukon olvasható: rendkívüli csomagok amit CSAK az első 20ezer előfizető vehet igénybe kedvezményesen. :D
Azért látom fatáv/suxi inkább házon kívül kísérletezik az új dolgokkal ha be is sül ne rajtuk röhegjenek. Tudtommal a Viva ezen két cég érdekeltsége. -
Luminas #2 "A terméket az iskolakezdésre való tekintettel hoztuk ki, és a határértéket úgy határoztuk meg, hogy az egy iskolás gyermek havi átlagos felhasználását fedezze. ..."
Na persze. Azét, akinek nincs otthon internete, és csak a suliból nyomul -
#1 Lehet, hogy van erre igény, de remélem, ez a forgalmi forlátozós dolog nem fog divatba jönni az ADSL-előfizetések között.
Bár ha belegondolok, hogy ez a 4 ezer mindössze negyede annak, amit én fizetek a 768-as ADSL-ért az Axelero-nak, akkor már egész más a tészta...