SG.hu

VIVAnet ADSL az Invitel területén

A VIVAnet Magyarország és az Invitel megállapodásának következtében a VIVAnet ADSL szolgáltatásai februártól az Invitel teljes szolgáltatási területén elérhetőek.

A VIVAnet lakossági és üzleti szolgáltatásaira eddig T-Com és Hungarotel területeken lehetett előfizetni, amely települések száma most tovább bővült az Invitellel kötött megállapodásnak köszönhetően. Mint ismeretes, 2007-ben a HTCC csoport az Invitel zRt. tulajdonosává vált, és Invitel márkanév alatt egységesítette szolgáltatásait. Ez az egységesítés, azonban nem jelentette automatikusan a HTCC csoporttal kötött szerződések Invitel zRt. területére történő kiterjesztését. A VIVAnet ez évben kötött megállapodást az Invitel zRt-vel, és így februártól a 24-es, 25-ös, 27-es, 28-as, 33-as, 57-es, 62-es, 63-as és 88-as telefonkörzetekben élők is megrendelhetik a VIVAnet közkedvelt ADSL szolgáltatásait.

Az Invitel szolgáltatási területén három VIVAnet szolgáltatás VIVAdsl Családi, VIVAdsl Irodai és EXTRAdsl csomagok - és négy sávszélesség közül választhatnak az új vagy szolgáltatót váltani kívánó előfizetők.Az ADSL szolgáltatások 1 éves hűségidőszak vállalással igényelhetőek a februárban bevezetett akcióban, amely keretében az új és szolgáltatót váltó előfizetők részére is ugyanazon a havidíjon kínálja a VIVAnet a szolgáltatásait.

Telefon-előfizetés nélküli ADSL szolgáltatás igénylésére is lehetőségük van a VIVAnet előfizetőknek Invitel területen, mivel a szolgáltató a köznyelvben "csupasz" ADSL-ként ismert csomagokat ezen a területen is értékesíti. "Mi a VIVAnetnél hiszünk abban, hogy az internet a ma embere számára kiemelkedő jelentősséggel bír, ezért elköteleztük magunkat a szélessávú internet kapcsolatok országszerte történő elterjesztése mellett. Üzletpolitikánkat is ennek a célnak rendeltük alá, ezért kínálunk megbízható szolgáltatásokat megfizethető áron, az ország 150 pontján megtalálható kereskedelmi partnereinken keresztül. Reméljük, Invitel területi ügyfeleink is ugyanolyan megelégedéssel használják majd szolgáltatásainkat, mint azt a Magyar Telekom és a Hungarotel területen élő előfizetőink teszik" - indokolta az Invitel területre való belépést dr. Bödecs Béla, a VIVAnet ügyvezető igazgatója.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!