SG.hu

A Pannon GSM lett a női kézilabdások főtámogatója

Hosszú időre biztonságot nyújtó megállapodással erősödött a magyar sikersportágak közül a női kézilabda. A sportág válogatott csapatai idén augusztustól a Pannon GSM támogatásával készülnek és versenyeznek.

Rendkívüli bejelentést tett a Magyar Kézilabda Szövetség az olimpiai felkészülés utolsó nyilvános rendezvényén: a női szakág válogatott csapatai 2004 augusztusától a hazai mobil távközlési piac meghatározó szereplőjének, a Pannon GSM Rt-nek a támogatásával a hátuk mögött készülhetnek a feladataik megoldására. A cég hosszú távon biztosítja női kézilabda válogatottak zavartalan felkészülését - ezzel tartós hátteret nyújt a sportág kiemelkedő nemzetközi sikereinek folytatásához.

A támogatás keretében a mobiltársaság az olimpiai játékok után nyomban kiveszi részét a decemberi, magyarországi Európa Bajnokság terheinek viseléséből. A felek már meghatározták a 2006 végéig terjedő versenynaptárból adódó feladatokat. A támogatás keretében a női kézilabda válogatottak több évre elosztva több százmillió forintos kerettel gazdálkodhatnak a Pannon jóvoltából.

A társaság ezzel a lépéssel belépett a magyar sport kiemelkedő támogatóinak körébe. Amint azt a társaság kommunikációs igazgatója, Somlyai Dóra a támogatás bejelentésekor kiemelte: "- A magyar női kézilabda válogatott tökéletes partner a számunkra: kemény verseny közepette rendre a nemzetközi élvonalban nyújt kiemelkedő teljesítményt. Ez a sportbéli teljesítmény, ezek a sportemberek méltóak arra, hogy nyugodt körülmények között készülhessenek. Ehhez nyújt tartós támaszt a szintén élvonalbeli Pannon GSM."

Sinka László hozzátette: "Minden szempontból rendkívül örömteli esemény, hogy a nagyszerű és a kommunikáció ágazatban sikeresen tevékenykedő cég a kézilabda sport legkiemelkedőbb támogatójává válik. E szerződés segítségével női kézilabda-válogatottunk nemcsak a pályán, hane

m a hírközlés terén is a világ egyik leggyorsabb csapatává válhat. "

A Magyar Kézilabda Szövetség erős, különleges nemzetgazdasági pozíciót magáénak tudó támogatót nyert meg: a társaság a hazai mobil felhasználók körében 2,8 millió kártyát üzemeltet. A cég árbevétele 176 milliárd forint volt 2003-ban, s 25.9 milliárd forint adózott eredményt ért el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!