SG.hu

SMS-kedvezmény a Pannon Happy csomaghoz

A Happy SMS 20 szolgáltatással még vonzóbbá teszi vadonatúj, június 1-jén bevezetett tarifacsomagját a Pannon GSM. A hívásiránytól függetlenül egységes percdíjat kínáló Pannon Happy eleve kedvező üzenetküldési díjai az SMS 20 csomag megrendelésével még tovább csökkenthetők.

A Pannon GSM azon ügyfelei számára dolgozta ki és vezette be június 1-én a Pannon Happy kártyás tarifacsomagot, akik elsősorban nem munka- vagy szórakoztató eszközként, hanem munkaidőn kívüli beszélgetésre kívánják használni mobiltelefonjukat. Ezért aztán csúcsidőn kívül a hívások percdíja csupán bruttó 19 forint, és ugyanennyiért lehet a Pannon Happy-ről bármely belföldi hálózatba SMS-t is küldeni.

Mostantól azonban még kedvezőbb áron küldhetik el szöveges üzeneteiket a Pannon GSM előfizetői, ha megrendelik a Happy SMS 20 szolgáltatást. A Happy SMS 20 szolgáltatás egy havonta egy alkalommal, bruttó 290 forintért igénybe vehető SMS-csomag, mely összegért összesen 20 üzenet küldhetnek el az ügyfelek a belföldi mobil- és vezetékes hálózatokba. Más megközelítésben Happy SMS 20 szolgáltatással rendelkező ügyfelek havonta 20 db SMS-t bruttó 14,50 forintért küldhetnek, így üzenetküldési díjaik 24%-kal csökkenthetők.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cat #4
    1. le kell beszélni 18 ezret, hogy kaphass 600 ft kedvezményt
    2. ha valaki 18e forintot beszél egy hónapban prepaid kártyával, akkor az valszeg többet spórol 600 ftnál hogyha elofizetosre vált
  • Munch #3
    helyes megközelítés...
  • Pheel #2
    "Más megközelítésben Happy SMS 20 szolgáltatással rendelkező ügyfelek havonta 20 db SMS-t bruttó 14,50 forintért küldhetnek, így üzenetküldési díjaik 24 %-kal csökkenthetők."

    Megint másképpen: ha nem küldöd el a hónapban a 20 sms-ed, akkor is kifizeted annak árát...
  • Munch #1
    Recept:
    > - A Pannon Happy kártyát töltsd fel a 14,400 Ft értéku feltöltokártyával
    > mely 18,000Ft-os feltöltést eredményez
    > - A teljes összegért hívhatod a VitaMAX DUO-s készüléket (~947perc azaz
    > 15óra 47perc)
    > - A Vodafone minden DUO-ra beérkezo 30 perc hívásért 600Ft-ot ír jóvá az
    > egyenlegeden, azaz 31x600Ft, vagyis 18,600Ft kerül jóváírásra...
    > - A VitaMAX DUO csomagodról ismét felhasználható a 18,600Ft egyenleg...
    > - Lehet ámulni.. :))