SG.hu

Mobil zeneszám-letöltés a Pannon GSM-nél

A Pannon GSM a nagy sikerű Viva Comet díjátadó gálán bejelentette, hogy a djuice márka hamarosan egy Európa-szerte friss szolgáltatással: a zeneszámok mobiltelefonra történő letöltésének lehetőségével forradalmasítja a hazai zenei és szórakoztató piacot.

A két vezető lemezkiadóval közösen megvalósuló szolgáltatás nem csak jellegében, de technológiájában is újszerű. A hazai mobilpiacon elsőként nyújt lehetőséget a Pannon GSM, valamint önálló márkája, a djuice arra, hogy a felhasználók legálisan CD-minőségű zenei hangfelvételeket tölthessenek le az arra alkalmas telefonkészülékükre.

A BMG és a Warner Music lemezkiadó társaságokkal együttműködve létrehozott szolgáltatás slágerek százait juttathatja el a felhasználókhoz, akik tetszőleges alkalommal meghallgathatják a mobiljukra letöltött számokat. A szolgáltatás műszaki hátterét az amerikai Chaoticom biztosítja. Az általuk kidolgozott speciális fájlformátum kifejezetten a GPRS alapú letöltést támogatja: a hatékony tömörítésnek köszönhetően az adatátvitel ideje nem haladja meg a zeneszámok időtartamát, ráadásul a felvétel már letöltés közben is hallgatható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!