SG.hu

Új Pannon díjcsomag Happy néven

[Infovilag] A Pannon GSM mától új, kártyás előfizetést kínál azoknak, akiknek a mobiltelefon elsősorban a munkaidőn kívüli jóízű, alapos beszélgetések és a barátokkal, ismerősökkel való folyamatos kapcsolattartás eszköze.

A hívásiránytól független percdíjakat, valamint - a szolgáltató szerint - rendkívül kedvező csúcsidőn kívüli tarifákat nyújtó Pannon Happy egyszerű és könnyen átlátható megoldás a csúcsidőn kívül sokat telefonálóknak.

A Pannon GSMnek nem ez az első, a hívásiránytól független, egységes percdíjú ajánlata. Csúcsidőben bruttó 69, majd délután 6 órától kezdve, illetve hétvégén 19 forintos percdíjjal hívható minden magyarországi telefonszám. Ez az utóbbi összeg érvényes a szöveges üzenetek (SMS) belföldi irányú küldésére is. A költségek tovább csökkenthetők a megszokott módon az akár 25% kedvezményt kínáló, nagyobb értékű feltöltőjegyekkel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Pheel #2
    Vodafone Vitamax City azonos feltételekkel az év elejétől kezdve 48/19 Ft-os díjjal működik és szintén van nagyobb töltésre kedvezmény. A Pannon feltalálta a rossz koppintás díjcsomagot :)
  • [HUN]PAStheLoD #1
    happy ? nagy boldogság , főleg miután most olvastam a 80 000 SMS-es fickóról