Spencer

Madonna legújabb száma legálisan letölthető a netről

Madonna, a világhírű énekesnő - dacolva a hanglemezkiadók érdekeivel - a napokban feltette az internetre legújabb dalát, az "American Life" című háborúellenes szerzeményt.

Az új Madonna számra vágyó felhasználóknak nincs más dolguk, mint felkeresni az énekesnő weboldalát, ahonnan egy 1,49 dolláros jelképes összeg ellenében azonnal le is tölthetik az új dal professzionális minőségű, semmilyen megszorítást sem tartalmazó MP3 felvételét. Az "American Life"-ra egyébként már a megjelenést megelőző napokban is elfogadtak előrendeléseket, valamint említésre méltó, hogy Madonna engedélyezte a rajongói által üzemeltetett weboldalak számára, hogy azok is népszerűsíthessék az új dalt.

A Madonna Project nevezetű program keretein belül a Madonna fanclubok által működtetett weboldalakra is felkerülnek az "American Life" internetes letölthetőségét népszerűsítő reklámanyagok, melyek várhatóan nem kis szerepet játszanak majd a projekt sikerében. Amennyiben egyébként a különböző Madonna reklámcsíkokat és egyéb reklámanyagokat megjelenítő rajongói oldalak megfelelő forgalmat generálnak a projekt számára, a webhelyek működtetői számos Madonna emléktárgyra számíthatnak.

"A Madonna Project egy olyan titkos kezdeményezés, mely arra hivatott, hogy forradalmasítsa a zenei felvételek interneten keresztül történő terjesztését, és szeretnénk, ha te is részt vennél ebben a nagyszabású projektben. Minél több zeneszámot sikerül eladni a weboldalad révén, annál nagyobb az esélyed arra, hogy különböző értékes Madonna relikviákhoz és ajándékokhoz juss!" - jelent meg egy felhívás az elmúlt héten Madonna hivatalos weboldalán.

Szakértők felhívják a figyelmet arra, hogy Madonna mindeddig gyökeresen más állásponton volt a zenei felvételek interneten keresztül történő terjesztésével kapcsolatban, ugyanis az énekesnő az elmúlt években lényegében minden lehetséges eszközt megragadott annak érdekében, hogy felvegye a harcot a zeneszámok internetre történő felkerülésével. Madonna korábban sokszor kritizálta az egykor legnépszerűbb internetes zenefájl cserebere szolgáltatást, a Napstert, valamint megtiltotta, hogy zenei felvételeit a Pressplay, valamint a Listen.com Rhapsody szolgáltatásain keresztül le lehessen tölteni az internetről.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • gz8 #16
    Szerintem tévedsz :)
    Ez egy kissé olyan, mint amikor n db kóláskupakot vagy csipszeszacsit kell összegyűjtened, beküldened, aztán jól kisorsolják, hogy tapasztalatot nyertél :->
  • gz8 #14
    Ez a #10-re ment...
  • gz8 #13
    Olvasd el még egyszer, hogy a hős lovag mit is írt! LOL
  • gz8 #12
    A hozzászólásodat meg hülyeségnek
  • Lion #10
    öö "..egy számért" akartad írni szerintem
  • Gabest #8
    MJ-nek volt, azt' mi lett a vége.
  • gz8 #7
    Érdekes, hogy az REM és a Beastie Boys egy fityinget nem kérnek háborúellenes szerzeményükért. Szegény Madonnának nincs pénze egy jó plasztikai sebészre?
  • Blackman #5
    "Minél több zeneszámot sikerül eladni a weboldalad révén, annál nagyobb az esélyed arra, hogy különböző értékes Madonna relikviákhoz és ajándékokhoz juss"

    Azt a pénzéhes életbe! Azért, mert 1 számot pik-pakk összedobott és feltette a netre nehogymá' hanyattessek, főleg ilyen idézet után! Arról nem is beszélve, hogy még ő ásott elég keményen alá a Napsternek. Szánalmas, hogy akinek ennyi pénze van, hogy próbál még többet összeharácsolni..