Csabi

Teljes a DiMAGE termékcsalád

A Minolta a digitális fényképezőgépeket tartalmazó DiMAGE termékcsaládját igyekezett úgy kialakítani, hogy az megfelelő választékot biztosítson a felhasználók számára. Így a vásárlók a nekik teljesítményben és árban leginkább megfelelő modellt tudják kiválasztani. Jon Sienkiewicz, a Minolta egyik alelnöke elmondta, hogy az új digitális fényképezőgépek a korszerű technológiáknak köszönhetően nagyon jó minőségű fotózást tesznek lehetővé. A cég képviselője szerint a professzionális DiMAGE 7-től a könnyen kezelhető DiMAGE S404 típusú modellig terjedő kínálatból minden fotós meg fogja találni a számára legideálisabb készüléket.

A DiMAGE S404 a népszerű S304 típusú kamerára épül. Egy 4 megapixeles, 1/1,8 inches CCD-t tartalmaz, amely nagyon jó minőségű fényképek készítését teszi lehetővé. Az S404 a 4-szeres optikai és a 2,2-szeres digitális zoomolást támogatja. A kamera a cég szerint könnyű kezelhetőséget biztosít.

A Minolta DiMAGE X nevű készülék kategóriájában a világ legkisebb és legkönnyebb digitális fényképezőgépe. A mindössze 84.5 x 72 x 20 milliméter nagyságú és 135 gramm súlyú kamera egy 2,11 megapixeles CCD-vel rendelkezik. A kis készülék a 3-szoros optikai zoomolás mellett 2-szeres digitális zoomolást is támogat, valamint rövidebb audiok és videok felvételére is alkalmas.

A Minolta DiMAGE 7 és DiMAGE 5 típusú digitális fényképezőgépek a cég szerint nagyon költséghatékony megoldást jelentenek, és a csúcskategóriás kamerák esetében megszokott funkciókkal rendelkeznek. Ennek megfelelően ezeket a modelleket a Minolta a profi fotósok számára is ajánlja. A DiMAGE 7 egy 5 megapixeles CCD-vel rendelkezik, míg a DiMAGE 5 egy 3,2 megapixeles CCD-t tartalmaz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!