Csabi

Digitális kamera PDA-khoz

A Targus rengeteg, mobil készülékekhez alkalmazható kiegészítő eszközöket és modulokat forgalmaz. Ezek között természetesen nagyon sok olyan termék is megtalálható, amelyek a különböző kéziszámítógépekkel együtt használhatók. A Targus eszközeinek köszönhetően a mobil készülékek funkcionalitása jelentős mértékben bővíthető. A cég legújabb HandCam Springboard nevű kamerája például egy PDA-ra szerelhető fényképezőgépként illetve webkameraként funkcionál.

A Targus HandCam Springboard digitális kamera, mivel elsősorban a mobil készülékekhez készült, ezért kis méretű és könnyen hordozható. A cég szerint a konfigurálása gyorsan elvégezhető, és a használata is nagyon egyszerű. A HandCam Springboard elsősorban a Handspring készülékeihez alkalmazható. A kamera az összes Visor PDA-hoz csatlakoztatható a megfelelő foglalaton keresztül.

A Targus HandCam Springboard digitális kamera maximálisan 640 x 480 pixeles felbontást biztosít, és a 24 bites színmélységet támogatja. A rögzített képek tárolására összesen 2 megabájt memória áll rendelkezésre. A kamera kompatibilis az USB interfésszel, amely azért is különösen fontos, mert így a PDA-kon kívül akár notebookokhoz is csatlakoztatható. Ekkor a készülék nemcsak digitális fényképezőgépként használható, hanem akár webkameraként is. Az új HandCam a vezetéknélküli IR adatátvitelt is támogatja, amely jelentősen megkönnyíti a fényképek áttöltését a számítógépekre.

A Targus az új digitális kamerájához egy gondosan összeválogatott szoftvercsomagot is ad, amely többek között tartalmazza az Arcsoft Photo Impression 3.0 és a Microsoft Net Meeting alkalmazásokat. Az Targus tervei szerint az új HandCam decemberben kerül piacra, és körülbelül 100 dollárért (29 000 forintért) lehet majd megvásárolni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!