Csabi

Viselhető kijelző

A Microvision egyre nagyobb népszerűségre tesz szert a kijelzők illetve a különböző képfeldolgozó eszközök piacán. A cég korszerű technológiái és megoldásai révén a termékei jó minőségűek, és nem egyszer nagyon különlegesek is. Ez elmondható a legújabb Nomad eszközről is, amely nem más mint egy kényelmesen viselhető kijelző.

A Microvision az új termékét úgy fejlesztette ki, hogy az a felhasználó egyik szeme előtt a lehető legjobb minőségű megjelenítést biztosítsa, ugyanakkor ne legyen zavaró a munkavégzés során. Az 502 gramm súlyú készülék a cég szerint kényelmesen viselhető, és a kialakításának köszönhetően a szemüveges felhasználók is használhatják. A készülék különböző fényviszonyok mellett is hatékonyan használható, hiszen például napsütésben is jó minőségű megjelenítést biztosít. A Microvision új kijelzőjének számos felhasználási területe van. Például jól tudják alkalmazni a pilóták, az orvosok, de ipari és katonai területeken is használható.

A Nomad kijelzőn hatékonyan jeleníthetők meg szövegek, diagrammok, térképek és egyéb grafikus információk. Ez többek között annak köszönhető, hogy a készülék a 800 x 600 pixeles (SVGA) felbontást is támogatja. A monokróm kijelző a szövegeket és a képeket piros színben jeleníti meg 60 Hz-es képfrissítéssel. A Microvision már fejleszti azt a Nomad eszközét is, amely a színes megjelenítést is támogatja.


Az új Nomad rendszer a számítógépekhez könnyedén és gyorsan csatlakoztatható hagyományos analóg kimeneten keresztül. A Microvision szerint a kijelző használatához nem szükséges speciális szoftvereket telepíteni. A Nomad akkumulátorról üzemeltethető, amelynek élettartama a cég által közölt információk szerint 2-4 óra.

A Microvision Nomad kijelzőjének szállítása már elkezdődött, azonban a cég az új termékének árát még nem hozta nyilvánosságra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • azazel #23
    Még mindig nem azazel vagyok muhahaha. Azért érdekelne miert igy jelentkezik be. Nem tok a sajat nevemen irogatni
  • azazel #20
    Azért azazel jó kis logót csinált :)
  • azazel #19
    Muhahahahaha ez mekkora bug. Nem azazel vagyok és mégis tudok a nevébe irkalni. Bocs öreg!

    Bejelentkezett felhasználó: azazel

    Vicces, egesz mas neven vagyok auto joinos, tok mas a nickem, foleg hogy logot aztan vegkepp sose csinaltam magamnak :DDDDDDDDDDDD
  • azazel #18
    Ez tök jó. Ilyet már ezer éve használnak a dokik a fejlettebb endoszkópos és/vagy távműtéteknél. Viszont aki azt képzeli, hogy ezzel úgy lát, mintha ott lenne az adott helyen az téved. A megjelenő kép olyan mintha kb 70 centi távolságban előtted lebegne egy monitor, nem olyan mintha egy hiper szuper uberrealis cyberlatvany lenne.
  • AnarchoiD #8
    sony-nak van egy ijen cucca, hordozhato dvdplayerhez adjak (asszem 1milla) az ketszemes, es dvd-t nezhetsz rajta (szal szines meg minden;)
  • Rincewind #7
    Szép meg minden, de TÚL NAGY! Megnézem ki vesz fel egy batárt :)
    Ez majd akkor lesz poén, ha tizedekkorák lesznek! Akkor jön majd a cyber-korszak, amikor is mindenki a netet böngészi majd a metrón :))
  • Gabest #4
    Amelyik gyerkőc ilyet visel, az nem járkál az utcán. Ki se dugja az orrát otthonról, ha nem muszály :)