23
  • azazel
    Még mindig nem azazel vagyok muhahaha. Azért érdekelne miert igy jelentkezik be. Nem tok a sajat nevemen irogatni
  • azazel
    Azért azazel jó kis logót csinált :)
  • azazel
    Muhahahahaha ez mekkora bug. Nem azazel vagyok és mégis tudok a nevébe irkalni. Bocs öreg!

Bejelentkezett felhasználó: azazel

Vicces, egesz mas neven vagyok auto joinos, tok mas a nickem, foleg hogy logot aztan vegkepp sose csinaltam magamnak :DDDDDDDDDDDD
  • azazel
    Ez tök jó. Ilyet már ezer éve használnak a dokik a fejlettebb endoszkópos és/vagy távműtéteknél. Viszont aki azt képzeli, hogy ezzel úgy lát, mintha ott lenne az adott helyen az téved. A megjelenő kép olyan mintha kb 70 centi távolságban előtted lebegne egy monitor, nem olyan mintha egy hiper szuper uberrealis cyberlatvany lenne.
  • AnarchoiD
    sony-nak van egy ijen cucca, hordozhato dvdplayerhez adjak (asszem 1milla) az ketszemes, es dvd-t nezhetsz rajta (szal szines meg minden;)
  • Rincewind
    Szép meg minden, de TÚL NAGY! Megnézem ki vesz fel egy batárt :)
    Ez majd akkor lesz poén, ha tizedekkorák lesznek! Akkor jön majd a cyber-korszak, amikor is mindenki a netet böngészi majd a metrón :))
  • Gabest
    Amelyik gyerkőc ilyet visel, az nem járkál az utcán. Ki se dugja az orrát otthonról, ha nem muszály :)