SG.hu

Új Ericsson R600

Az R600-as nagy teljesítményű telefon az első felhasználók és a készüléküket lecserélők számára. Olyan fejlett funkciókkal rendelkezik, mint például a fejlett üzenetkezelés, a gyors mobilinternetes hozzáférés és számos testre szabási lehetőség. Ez teszi az R600-ast ideálissá első készülékük megvásárlása vagy egy régebbi típus lecserélése előtt álló felhasználók számára, akik a pénztárcájukat nem túlságosan megterhelő, de ugyanakkor korszerű telefont szeretnének. Az R600-assal a gyors mobilinternetes kapcsolat most már szélesebb közönség számára is elérhető.


A nagyméretű, ötsoros kijelző tökéletesen alkalmas az üzenetek kezelésére és az EMS (fejlett üzenetkezelési szolgáltatás) révén a felhasználók szórakoztató és kreatív üzeneteket küldhetnek, illetve fogadhatnak. Képeket, animációkat, hangeffekteket és csengőhangokat csatolhatunk az üzenetekhez - mindezt néhány gombnyomással. A készülék eleve képek, animációk és hangeffektek széles választékát kínálja, azonban ezekhez könnyedén továbbiak adhatók. Az R600-as rendelkezik az SMS-alapú mobil csevegés funkcióval is, amely révén a felhasználók az interneten megszokott csevegéshez hasonlót folytathatnak.

A GPRS közvetlen hozzáférést kínál a szórakoztató tartalmakhoz és hírekhez, illetve segítségével a felhasználók gyorsabban tölthetik le készülékük még személyesebbé tételéhez szükséges képeket és csengőhangokat. Az akár 56,6 kbps sebességet lehetővé tevő, nagy teljesítményű R600-assal a felhasználók a lehető leggyorsabb internetes kapcsolathoz jutnak hozzá.


Az R600-as testre szabásának számos módja van. A kijelző színét zöldre, pirosra vagy narancssárgára állíthatjuk. A beállítás lehet állandó háttérszín vagy egy meghatározott szín szolgálhat bizonyos személyektől érkező hívások megkülönböztetésére. Csupán össze kell kapcsolni a telefonkönyv valamelyik bejegyzését az egyik színnel, és máris (színes!) képben vagyunk, hogy ki hív minket. Az R600-as a kijelzőn megjelenített háttérképet is kínál. A háttérkép, amely még személyesebbé teszi telefonunkat, a készülék készenléti állapotában látható. A készülék öt előre installált képet kínál, és lehetséges egy további, a felhasználó által választott kép tárolása is. Az új háttérképet letölthetjük WAP oldalakról, kiválaszthatjuk a telefon EMS képtárából, vagy akár magunk is megrajzolhatjuk a beépített képszerkesztő segítségével. Az R600-as nap, hét és hónap nézetekkel dolgozó határidőnaplót kínál, amely figyelmezteti a felhasználót, amikor egy bejegyzésnek esedékessé válik. A telefonkönyvben 200 bejegyzés tárolható, és a készenléti állapot egyszerűsített elérési funkciójával a felhasználók gyorsan előhívhatják a telefonkönyv bármely bejegyzését. Arra az esetre, ha útközben egy kis kikapcsolódásra vágyunk, az R600-as négy játékot kínál: ezek az Erix, a Catcher, a Pathy és a Ripple.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Greg81 #21
    Az én R600-om lefagyott beszélgetés közben kitörölt mindent amit a telefonon tároltam. Én nem vagyok most már annyira oda érte.
  • Tyler Durran #16
    Újabban nagy a csend az R600 körül. Jómagam beleléptem egy Vodafone előfizetésbe, a GPRS-es netaccount miatt. Nyomatékosan felhívom mindenki figyelmét, hogy szar. A Vodafone elemzői meg mehetnek az utcára. Ilyen kondíció felállításakor, el kéne gondolkodni, hogy a cuccaik bírni fogják-e a megnövekedett adatforgamat. Főleg ebben a helyzetben, amit a Matáv gerjesztett. A technikai része: 0,8 kbit(!)/s, ez is impulzusszerűen, magyarán, inkább semmi, mint ez a 0,8. Ha szerencséd van, ez felmehet 2,5 kbit/s-re. A nagy fejetlenségben végül oda jutottunk, hogy egy technikai szakember jelentkezett be a telefonomra. Pár perc kedélyeskedés után elárulta, hogy a Vodafone szervere(i?) úgy állnak, mint a vaskígyó. A szerződésből visszalépni pedig nem könnyű manőver.
    További szép napot!
  • Aristolochia #15
    Lattam egy sracnal egy 6210-es aljara csatolt SMS archivalo kutyut. Tudott az vagy ezer SMS-t eltarolni, visszadobni, es rengeteg oplogot is. A kutyunek egysoros browsere volt (nem tudom, mit mutatott a logonal :-))). Sajnos a 6-os willingeren nem sokat tudtam beszelni vele, ott nyomta az aljara. Ha jol ertettem, 8ezerert vette, de nemtudt a a cegnevet. Keresem azt a gyartot, aki ezt tudja adni. Reális ez az ár?
  • CSOCSO #14
    ez sem rosz full szines képernyő meg a többi extra!
  • Laalee #13
    t68
  • Laalee #12


    ez jobb :)
  • Laalee #11
    nincs rajta tetris kell a francnak :)
  • CSOCSO #9
    kicsit buzee szine van de elfogadnám fehér elölap átlátszó gumi billenytyűzet meg kékitve az össz led:)
  • CSOCSO #8
    bocs! t65:
  • CSOCSO #7
    ez nem az első RX on ami jol néz ki a T69 es sokkal szebb szerintemd e ez is rohadt szép... Rx on RULZ!!!