Franczy

Sony Ericsson újdonságok

A Sony Ericsson munkatársai több új termékről rántották le a leplet, így többek közt arról a T100 típusjelzésű vadonatúj mobiltelefonról, mellyel a gyártó az egyre dinamikusabban fejlődő, elsősorban a fiatalabb korosztálynak szánt mobiltelefonok piaci szegmensében szeretne jól szerepelni. A veszteségesen működő vegyesvállalat tehát most egy nagy sorozatban gyártott, olcsó kategóriás mobiltelefonnal szeretne némi borsot törni a rendkívül kemény konkurencia orra alá. A gyártó képviselői ezenkívül bejelentették azt a HBH-60 típusú Bluetooth kompatibilis headsetet, mely az ígéretek szerint bármely Bluetooth chippel szerelt mobiltelefonnal együtt használható, valamint ugyancsak most mutatkozott be az integrált FM rádióvevőt tartalmazó, HPR-20 típusjelzésű headset újdonság is, mely tehát a mobiltelefonos hívások lebonyolításán kívül rádióhallgatásra is tökéletesen megfelel.


A különböző telekommunikációs eszközök fejlesztésével és gyártásával foglalkozó Ericsson cég mobiltelefonos részlege, valamint a világ legnagyobb, fogyasztói elektronikus eszközök gyártásával foglalkozó cégeként nyilvántartott Sony által az elmúlt esztendőben létrehozott vegyesvállalat képviselői a mostani bejelentés kapcsán elmondták, hogy a T100-as mobiltelefon, valamint az említett kiegészítők várhatóan az idei év negyedik negyedévében kerülnek forgalomba. A cég munkatársai a mobiltelefon újdonság kapcsán elsősorban annak kis tömegét, apró méreteit, fejlett üzenetküldő szolgáltatásait, valamint rendkívül kedvező árát méltatták, igaz arra egyelőre nem derült fény, hogy a Sony Ericsson T100 pontosan mennyibe fog kerülni.


A sajtótájékoztató kapcsán többek közt arról is szó esett, hogy a Sony Ericsson által az elmúlt héten bejelentett P800 típusjelzésű, digitális fényképező funkciókkal is rendelkező high-end kategóriás mobiltelefonok az eredeti tervekkel ellentétben szeptember végén még nem kerülnek forgalomba. A P800 megjelenését a gyártó egészen az év végi, karácsonyi időszakra tolta el, azt azonban a cég képviselői nem kívánták kommentálni, hogy a P800 debütálása miért csúszik ennyit. Szakértők szerint egyébként a T100-as és a P800-as mobiltelefon újdonságok sikere egyaránt létfontosságú lehet a Sony-nak és az Ericssonnak, mely cégek 2003 októberéig mintegy 500 millió dollárt kívánnak befektetni ebbe a piaci szegmensbe.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Greg81 #29
    Én mindíg utáltam az Ericsson termékeket, de vettem 1 R600-ast és beleszerettem
  • tomcs #26
    szerintem lesz
    volt anno 1 rxon nyilatkozat t20 kornyeken hogy ezutan minden uj modelljuk gprs telefon lesz
  • KeFe #21
    HA nem tetszik leveszed es hasznalod az erintokepernyot...
  • asysoft #17
    Hmm. Lehet, hogy nem a legjobb formatervezés, de az biztos, hogy jobban néz ki, mint a nokia3410. P800 forever:-))
  • Vízipók #14
    Kövezzetek meg, de nekem qrvára tetszik.
  • Cheky #11
    A legrondább telcsijei az alcatelnek vannak. Azok a telefonok vmi szörnyűk! utána meg jön a nokiaz. De ha a t100ast a piacra dobják...
    Azt nem értem, hogy nem jöttek még rá, hogy a kockatelefonok már nem nyerők? komolyan mondom, a t100nak le kell majd csiszolni az oldalát, nehogy megvágjam magam! :)))
  • magyar ember 2 #9
    Hat eleg csepeli ez a t100as, biztos az ecseri piacra szanjak. Mar elore latom amint a ciganyok ordibalnak a metroaluljarokban: sza'ze' a t100ast.
  • braindance #8
    ilyen gusztustalan műanyagból mobiltelefont?
    úgy néz ki, mint valami taiwan-i knock-off játéktelefon, matricával felragasztott kijelzővel.

    ki az a rendkívül kemény konkurrencia?

    biztos hogy nem a nokia. alcatel?
    csak mert ő gyárt még rendkívül randa telefonokat
  • zer0 #6
    Indy_:

    Nem 500$...

    "...mintegy 500 millió dollárt..."

    rosszul olvastad... :-D

  • Laalee #2
    ezt megis kinek szanjak... :D

    ez a sony csak elszarta az RXont...

    banyek hogyneznekki :D