Berta Sándor

Még idén jöhet a Surface Pro 8 is

Úgy tűnik, hogy a korábbi hír mégis igaznak bizonyulhat.

A Windows Latest január elején azt írta, hogy érkezhet a Surface Pro 8, amely külsőre nem igazán fog különbözni a korábbi termékektől, belül viszont az Intel Tiger Lake processzoraira és az Iris Xe Graphics grafikus egységekre fog épülni, s lesz belőle LTE- és a Wi-Fi 6 (802.11ax) kompatibilis változat is. Később a Microsoft valóban bejelentett egy új modellt, amely viszont az üzleti ügyfeleknek készült és a neve Surface Pro 7+ for Business.

Most szintén a Windows Latest szellőztette meg - saját bennfentes forrásokra hivatkozva - azt az információt, hogy az idei év végéig valóban érkezhet a Surface Pro 8. Az új termék ősszel, várhatóan októberben vagy novemberben jelenhet meg és kifejezetten a végfelhasználóknak készül. A források szerint az eszköz "javított hardverrel és átdolgozott dizájnnal" érkezik majd a piacra. A dizájnt nem fogják teljesen módosítani, de a végrehajtott változtatások mégis jól észrevehetők lesznek. A módosítások között lesz a több memória, a RAM az egyes kiadásoknál akár 32 gigabájt is lehet majd.

A Microsoft a Surface Laptop 4-en is dolgozik, ami kizárólag továbbfejlesztett belső hardvereket tartalmaz majd és várhatóan áprilistól kerülhet a boltokba. Az új Surface Pro és a Surface Laptop 4 ára, illetve a műszaki jellemzőik, például, hogy milyen processzorral szerelik fel azokat, egyelőre nem ismertek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!