Franczy

D-Link MP3/CD lejátszó

A D-Link bejelentette új kombinált MP3-CD lejátszó eszközét, mely akár több mint 10 órányi jó minőségű digitális zene tárolására képes, és amely a D-Link DMP-CD100 nevet kapta.

Az új DMP-C100-as eszközben már a D-Link által kifejlesztett harmadik generációs MP3 technológia kapott szerepet, így az új készülékek a normál CD lemezek mellett kiváló minőségben képesek az MP3 formátumú fájlok lejátszására is. A D-Link új terméke egyaránt felismeri és kezeli a standard audio CD-ket (CD-DA) és a számítógépekkel készített MP3-as CD-ket (CD-R).

A D-Link DMP-CD100-as lejátszó futurisztikus külseje, kompakt mérete, valamint kék és ezüst színei révén nagyon elegáns megjelenésű. A könnyen kezelhető különböző funkciógombok közvetlenül a nagyméretű és informatív LCD kijelző alatt kaptak helyet.


"Az új D-Link MP3/CD lejátszó segítségével vásárlóink akár több mint 10 órányi folyamatos zenehallgatásra is képesek lesznek, és ehhez elég mindössze egy MP3 formátumú fájlokkal teli CD-R lemez." - mondta Steven Joe, a D-Link elnöke. "A mi, lassan már szabványt teremtő digitális zenelejátszónk kombinálja egy szokványos hordozható CD lejátszó és egy kiváló minőségű MP3 lejátszó összes előnyét." - tette hozzá.

A D-Link DMP-CD100-as MP3/CD lejátszó lényegében bármilyen MP3 fájlt képes lejátszani, ezenkívül képes a CD-R lemezek könyvtárszerkezetét is kezelni. Ez nagy segítséget jelent abban, hogy nem kell mindent a főkönyvtárban tárolnunk, és így elkülöníthetők a CD-n lévő különböző zenei stílusok, ehhez pedig csak létre kell hoznunk a CD-n mondjuk egy Rock, Klasszikus, vagy Rap könyvtárat. Nagyon fontos még ezenkívül, hogy néhány gyengébb konkurens terméktől eltérően a D-Link új eszközét ellátták 10 másodperces ESP (Electronic Shock Protection) funbkcióval is, így a lejátszó jól tűri a kisebb ütéseket is, nem ugranak meg a zenék lejátszás közben.

A D-Link új hordozható lejátszóján két jack csatlakozó található, az egyikbe a fejhallgató dugható be, míg a másik egy Line Out kimenet. A Line Out segítségével a DMP-CD100-as könnyedén ráköthető az otthoni HiFi-re, vagy akár az autó hangrendszerére is. A készülék szolgáltatásai nagyban megegyeznek a szokványos CD lejátszók által nyújtott lehetőségekkel, így többek közt ismétlő-, véletlenszerű- és programozható lejátszás is beállítható rajta. Az új D-Link lejátszó itthoni megjelenéséről és áráról egyelőre sajnos nincs információnk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!