Spencer

Drótnélküli MP3 megoldások

A Parthus bejelentette, hogy sikerült kifejlesztenie a világ első drótnélküli technológiára épülő MP3 megoldását.

Az új eljárást ma ismertette a cég a Bluetooth fejlesztői konferencián. A Parthus MP3 megoldás egy teljesen új alkalmazási területe a Bluetooth, drótnélküli adatátvitelt lehetővé tevő technológiának.

A Parthus MP3 megoldása lehetővé teszi a digitális zenelejátszást, valamint a különböző helyeken tárolt MP3 fájlok megosztását. A Bluetooth technológia segítségével a felhasználó a számítógépéről vezetékek nélkül, közvetlenül áttöltheti a tömörített audio fájlokat az MP3 lejátszójára, vagy esetleg az MP3 képességekkel rendelkező mobil telefonjára.



Természetesen ezeknek az eszközöknek mind támogatniuk kell a Bluetooth technológiát. Ezeken kívül többek között arra is lehetőség van, hogy az elfoglalt üzleti vezetők letölthessék és meghallgathassák az üzleti találkozókra készített jegyzeteiket.

A mai bemutatón nem csak MP3 megoldásokról volt szó, hanem egy új, ugyancsak Bluetooth technológiára épülő GPS (Global Positioning System) rendszerről is. Ez hatékonyan összeköti a mobil Internetes eszközöket az eddig ismert GPS berendezésekkel. Ezt a célt szolgálják az új BlueStream és NavStream technológiák is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!