daweed

LG MP3 lejátszó digitális fényképezőgéppel

Az LG Electronics új terméke egyesíti a hordozható mp3 lejátszót és a digitális fényképezőgépet. A készülék szerintük rendkívül praktikus, mivel könnyít a használója zsebén.

A Digital Music Eye 2MB belső memóriával kapható, ami 30 VGA kép tárolására elég. A zenét kivehető MultiMediaCard-on (MMC) tárolja. Az LG szerint a 32 megás kártya 16 zeneszám elmentésére képes, attól függően, hogy milyen a tömörítési arány. A kamera, ami 64.5 x 93.5 x 23 milliméteres mérettel rendelkezik, USB porton keresztül kapcsolható a számítógéphez. VGA módban képes mozgóképet is felvenni 320x240-es felbontásban.

Az LG a tervek szerint öt színben fogja piacra dobni a terméket. A kamera a legújabb az olyan termékek sorában, amik megpróbálnak több eszközt is összeházasítani. Legtöbbször mobiltelefonokban találhatunk különböző funkciókat, hiszen ez a legtöbbet magunknál hordott eszköz. Már most is több olyan telefon van a piacon, ami MP3 lejátszót vagy digitális fényképezőgépet tartalmaz.

A kamerától függetlenül az LG bejelentett két új MP3 lejátszót is, ami 2001-ben kerül az amerikai piacra. A már elterjedt MP3 mellet képesek lesznek WMA és AAC szabványban rögzített zenék lejátszására is. A két termék között a memória méretében, fajtájában és az árban lesz különbség.

Az MF-PD360 egy kicsit kompaktabb a két termék közül. 71x76x15 milliméteres méretekkel rendelkezik és az MMC kártyákat használja. Ára 220 dollár lesz. Az MF-PD370 picit nagyobb. Ez, a Secure Digital (SD) memóriakártyákat használja, és 299 dolláros áron kerül a forgalomba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!