Mortimer

81GB-nyi MP3 egy eszközben

Az SSI bejelentette a 81GB-os MP3 eszközét, amelyet először a Comdexen fog bemutatni az érdeklődőknek.

Az új NEO 35 az első olyan rendszer, amely lehetőséget biztosít a felhasználó számára, hogy a rendelkezésre álló 81GB kapacitást kihasználva, akár 34000 darab zeneszámot is le tudjon tölteni, majd tárolni. Ezt követően természetesen könnyen és gyorsan lehet a számok között keresni, majd azokat lejátszani.


A NEO 35 különböző bővítő eszközök segítségével ugyanabban a kivitelben használható a lakásban, mint az autóban. Mind a hordozhatóság, mind a könnyű kezelhetőség szempontjából kiválónak mondható. Az új eszköz használatát nagyon kényelmessé teszi a távirányító. Ennek segítségével az összes funkció elérhető, és ezáltal biztosított a berendezés teljes vezérlése.

A 81GB kapacitású változaton kívül még elérhető lesz egy 10 és egy 20GB-os modell is, amelyeket természetesen olcsóbban is lehet majd megvásárolni. Minden egyes változathoz a vásárló kap egy távirányítót, egy táskát, és azokat az egységeket, amelyek segítségével a NEO 35 behelyezhető a PC-be illetve az autó műszerfalába.

A 81GB-os NEO 35 ára 600 dollár, míg a 10GB-os modell 390, a 20GB-os 410 dollárba kerül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • dez #13
    Csak mi kerül rajta ennyibe? Ennyire csak nem csúcs, és gondolom, nem flash-rom az a 81GB, hanem szvsz egy laptop-vinyó van benne.
  • dez #12
    Akkor már inkább flac-ban, vagy ape-ben. (Nekem még így is kevés lenne, de azért magammal tudnám vinni a fontosabbakat.)
  • dez #11
    De ahhoz, hogy eldönthesd, tetszik-e, bele kell hallgatnod. :) A netről nem nehéz ennyit összeszedni, aztán lehet válogatni.
  • jointeer #10
    nahát!:o