Gyurkity Péter

Videón az új Moto X

A képek és a videó mellett a hardver egyes részletei is kiszivárogtak.

December második felében még a Moto M európai megjelenése számított hírnek a Motorola egykori telefonos részlegét birtokló Lenovo háza táján, de emellett felmerült az is, hogy a jövőben minden készülékük ezen márkanév alatt jelenne meg. Most a Moto X kapcsán jelentek meg újabb részletek.

A néhány héttel ezelőtt kiszivárgott renderképek után most egy rövid videó bukkant fel a világhálón, amely ugyanúgy a rendert mutatja meg nekünk, ezúttal azonban 360 fokos szögben. Itt rögtön feltűnik a hátoldal némi módosítása, ami arra utal, hogy a Moto Mods támogatása hiányzik majd a jellemzők listájáról, mivel azonban a cég korábban jelezte, hogy nem mondanak le erről a vonalról (mi több, még számos további kiegészítőt gyártanának le), az új Moto X jó eséllyel nem a csúcskategóriában vitézkedik majd. Ugyanígy hiányzik innen a 2.5D-kivitel, ami nyilván tovább csökkentené a gyártási költségeket.

A 2017-es modell érdekes módon a Type-C USB helyett egy hagyományos microUSB-csatlakozóra építene, ami szintén az olcsóbb dizájnra utaló jel, a 3,5 mm-es jack dugó viszont megmarad itt, erről tehát nem kell majd lemondanunk. A render alapján a pontos fizikai méretet 150 x 73,8 x 8,4 mm-re lövik be, a hátoldalon kitüremkedő kamera miatt azonban a vastagság egészen 9,5 mm-re módosulhat – ez jóval vaskosabb kivitel lenne a meglévő Moto Z-hez képest. Megemlítik itt továbbá a hátlapi iker-kamera és a sztereó hangszórók hiányát, ami ugyanúgy középkategóriás jelleget sejtet.

A hivatalos bemutatóra a CES, esetleg a februári MWC alatt kerítenének sort, erről mindenképpen hírt adunk majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!