Gyurkity Péter

Itt a Lenovo Vibe C2/Moto E

Valóban az idei Moto E jelenik meg új néven, szolid hardverrel.

Az elmúlt hetekben több hír is szólt a Motorola idei sorozatának tagjairól, legutóbb pedig arról számoltunk be, hogy a Moto E idei változata már a kínai gyártó neve alatt jelenne meg. Ez valóban így is történt, bár a készülék egyelőre csak a hivatalos oldalon bukkant fel.

A Lenovo orosz oldalán, pontosabban annak online boltjában vált elérhetővé az okostelefon, amely az előzetes híreknek megfelelően a Lenovo Vibe C2 nevet kapta. A sorozat korábbi példányaihoz hasonlóan szolid hardverre számíthatunk, ennek részeként műanyag burkolatot, 720p felbontást, egy kereken 1 GHz-es órajelen futó MediaTek MT6735P chipet, mindössze 1 GB memóriát, a Mali-T720 grafikus vezérlőt, egy 8 vagy 16 GB-os belső tárolót (amely microSD révén kibővíthető), valamint egy 2800 mAh-s akkumulátort kapunk, amely a fentiek tekintetében több, mint elegendő.

A telefon pontos fizikai mérete 143 x 71,4 x 8,5 mm, súlya 139 gramm. A támogatott technológiák listáján szerepel a Bluetooth 4.0 LE, a WiFi 802.11 b/g/n, a GPS, valamint a 4G LTE. A hátoldalon egy 8 megapixeles kamera kapott helyet, ezt az előlapon egy 5 megapixeles szelfikamera egészíti ki, míg a szoftveres téren az Android 6.0 Marshmallow fut, amely természetesen ezúttal is a Lenovo saját kezelőfelületével, valamint további alkalmazásokkal egészül majd ki.

A pontos megjelenési dátum és menetrend még nem ismert, egyelőre a várható árat sem árulták el, mindössze annyit tudunk, hogy a telefon fekete és fehér változatban rajtolna el. Nem sokkal később azonban brit források beszámoltak arról, hogy a szigetországban a Moto E néven rajtol el a telefon, mégpedig szeptemberben, 99 fontért. Itthon szintén ősszel várható a rajt, egyelőre pontosabb időpont nélkül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!