Gyurkity Péter

Bemutatkozott a Moto Z Play

A cég egy középkategóriás megoldással állt elő, amely egy kisebb meglepetést is kínál.

A Motorola nem tétlenkedik ezekben a napokban, hiszen míg egyes kínai források szerint két új példánnyal készülnek, addig hivatalosan egy harmadik változatot mutattak be. Ez utóbbi a középkategóriában jelenik meg, érdekes hardverrel.

A külső források a Moto M-család két eltérő tagjáról beszélnek, ezek sorrendben 5,5 és 4,6 hüvelykes kijelzővel bukkannának fel, amelyet egy-egy MediaTek chip, 3 GB memória, 32 GB-os tároló, egy 16 és egy 5 megapixeles kamera, valamint egy 3000 mAh-s akkumulátor egészítene ki, méghozzá az Android 6.0 Marshmallow társaságában. Az IFA alatt eközben azonban a cég a Moto Z Play típusról rántotta le a leplet, amely viszont egy 5,5 hüvelykes kijelzőt, 1080p felbontást, illetve a nyolcmagos Snapdragon 625 chipet vonultatja fel.


Ehhez itt is 3 GB RAM, egy 32 GB-os kibővíthető tároló, dual-SIM opció, a Bluetooth 4.0 LE, WiFi, az NFC, a 4G LTE, illetve az A-GPS csatlakozik, miközben a képkészítésről egy 16 megapixeles hátoldali és egy 5 megapixeles előlapi kamera gondoskodik. Érdekesség, hogy a Moto Z után visszatér a 3,5 mm-es jack (a gyártó állítása szerint itt nem adják fel a korábbi elgondolást, mindössze arról van szó, hogy találtak elegendő helyet a nyákon), az akkumulátor pedig egy 3510 mAh-s példány, ami az ígéretek szerint két napra elengedő.

A Moto Z Play az európai piacon már szeptemberben befut, a hivatalos ár 499 euró körül lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cefet #3
    Nagy és drága.
  • oritomi #2
    ergonómia.Így egy kézzel is lehet kezelni,de ha nem lenne káva akkor már két kezes lenne
  • schultz6354 #1
    Miert?Miert vannak a gombok a kijelzon akkora kavaval? Egy csomo ceg ezzel ba...za el a telefont! Pedig ez is jol nezne ki....