Gyurkity Péter

Android Nougat a Motorola új telefonján

A szerényebb készülék már az új verzióval futna be, két változatban.

A Motorola kapcsán legutóbb arról számoltunk be, hogy az egykori telefonos részleg új gazdája meggondolta magát, ennek eredményeként pedig a Lenovo szinte mindenhol ezt a márkanevet alkalmazná. Most egy újabb készülék van érkezőben, immár friss szoftverrel.

Az Egyesült Államokban a szabályozó hatóság szerepét betöltő FCC oldalán jelent meg az új példány, amely egyelőre a Motorola Cedric kódnéven fut. Ez egy viszonylag szerény megoldásnak tűnik, hiszen a lista alapján egy 5 hüvelyk körüli kijelzőre számíthatunk, amelyhez 144 x 72 mm-es fizikai méret, mindössze 2 GB memória, egy 16 vagy 32 GB-os belső tároló, a ma már szinte univerzális LTE-elérés támogatása, valamint egy 2800 mAh-s akkumulátor sorakozik fel. A fentiek alapján elképzelhető, hogy a Moto G-vonal folytatásáról van szó, ezzel kapcsolatban azonban még semmi biztosat nem tudunk.

A specifikáció keretein belül még annyi jelent meg a lapon, hogy számíthatunk egy alap, illetve egy dual-SIM változat felbukkanására, legalábbis Latin-Amerikában. Az még nem teljesen világos, hogy az új telefon pontosan mely régiókban és mikor jelenik majd meg, a legnagyobb visszhangot azonban az Android 7.0 Nougat jelenléte váltotta ki, hiszen ez lesz a cég első, immár a jelenleg elérhető legfrissebb verziót futtató készüléke. Négy eltérő típusjelzés látott napvilágot, azt azonban nem tudjuk, hogy az XT1670, az XT1671, az XT1675, valamint az XT1676 miben térnek majd el egymástól.

Néhány héten belül valószínűleg további részleteket ismerhetünk meg, erről mi is hírt adunk majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!