SG.hu

Oracle Flexcube rendszerre tér át az MKB Bank

Az Oracle Flexcube univerzális pénzintézeti alaprendszerének alkalmazásával javítja a banki munkafolyamatok hatékonyságát az MKB Bank, miközben működési kockázatait is mérsékli.

A bank közleménye szerint érzékelhetően javulni fog az ügyfélélmény, hiszen lerövidül az ügyintézési idő, legyen szó hitelkérelemről, számlanyitásról és egyéb folyószámla műveletekről. A dokumentumkezelés digitálissá tétele nem pusztán a működési költségeket csökkenti, hanem a környezetvédelmi célkitűzéseknek is megfelel.

Hetényi Márk, az MKB Bank pénzügyi és operációs vezérigazgató-helyettese szerint az Oracle Flexcube rendszer bevezetésével az MKB Bank fejlett, személyre szabható szolgáltatásokat nyújthat ügyfelei számára, és képessé válik arra, hogy a több adatforrásból származó információkat versenyképesebb áron dolgozzon fel, ahogyan arra is, hogy mérsékelje a működési kockázatokat.

"A modern technológiák kulcsfontosságúak a versenyképesség erősítéséhez és a munkafolyamatok hatékonyságának javításához" - fogalmazott Chet Kamat, az Oracle Financial Services Software vezérigazgatója. Hozzátette: "több száz teszt eredményét elemezve dolgoztuk ki a bank számára legmegfelelőbb módszereket és eszközöket. Az innovatív technológiát alkalmazó, biztonságos rendszereket használó bankok megerősíthetik a piaci helyzetüket, és a lehető legmagasabb szintű szolgáltatást nyújthatják ügyfeleiknek."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!